Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Skyfall dengan Blogger


Wee ~~ hari tue kan, YY kan berpeluang tengok Skyfall tajaan Advertlets . Terima Kasih lah kat BroFramestone si blogger otai lagi pemes yang bakal bernikah Jumaat nie. Sangat beruntung dapat menonton bersama geng blogger . Habis 1 panggung telah di booking untuk para blogger menikmati suasana berdebar tengok James Bond selesaikan masalah.

posing dulu di kaunter tiket

Dah macam reunion blogger plak bila memasing reramai menonton wayang. Meriah uolsss. Past nie hope ada lagi, dan boleh kekenal dengan lebih ramai blogger. Tq Bro sebab invite YY tuk tontonan kali nie.

Sebenarnya YY tak ikuti sejarah Filem James Bond nie. So, agak blur jugak memula. Baru YY tahu, walaupun hero nampak dah tua, masih boleh beraksi uolss. Matanya yang biru tue, auwww buat nampak comel lah. Korang yang memang follow dari awal Filem James Bond nie memang elok sangat lah pi tonton. Masih ada kat wayang eh. Sempat lagi nak ajak insan tersayang pi menonton.





P/S : Past nie ada Filem lagi, jangan lupa ajak YY lagi ya Bro. :))





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah