Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Majalah Hijabista untuk Fesyenista berhijab :)

Assalammualaikum,

Weee ~~~ nak citer ngan korang nie. Baru – baru nie YY berkesempatan ke Majlis Pelancaran Web Majalah Hijibista di IOI Mall, puchong.  Acara yang meriah dan sangat happening . Kebetulan acara pada hari bekerja, so agak gigih YY balik keje dan bersiap untuk ke tempat acara gilang – gemilang ini diadakan .

Acara di hadiri oleh selebriti seperti Farah Adeeba sebagai hos Majlis , Irma Hasmie dan suami , Akma AF , Heliza Helmi , dan ramai lagi. Turut memeriahkan majlis adalah fesyenista hijabista , model-model dan para bloggers . Memang seronok bila kita dapat kenal – kenal dengan kawan baru dan melihat sendiri gaya- gaya terkini fesyen hijab. Tema Majlis Baroque Inspired. Waaah, memang gigih jugak lah YY cari fesyen nie di google.

Majalah Hijabista  194
YY di event Hijibista , not sure ikut tema ke tidak.

Majalah Hijabista  106

Majalah Hijabista  122
Farah Adeeba Sebagai Hos Majlis

Majalah Hijabista  131
Perasmian Web rasmi Majalah Hijabista

Majalah Hijabista  138
Editor Majalah Hijabista - Nursuziana Zulkifli

Majalah Hijabista  154
Sessi potong kek sempena pelancaran web Hijabista

Selesai acara rasmi,iaitu memperkenalkan laman web rasmi majalah hijabista, siap boleh langgan majalah secara online di E-Mall lagi.Memang terbaik lah. sessi kuiz dengan pelbagai jenis hadiah turut diadakan, siap ada tarian gangnam style lagi. Tahniah lah kepada pemenang yang berjaya jawab soalan dan kepada Acik Topi yang berjaya dapat tepukan gemuruh dan menjadi pemenang untuk tarian gangnam style. Memang happening uols, siap ada ‘Anuar Zain’ lagi buat persembahan lagu sedetik lebih.

Majalah Hijabista  158
Irma Hasmie dan suami baru sampai masa niee.

Majalah Hijabista  164Majalah Hijabista  165
Anuar Zain ( TV9 )                                         tarian gangnam style

Majalah Hijabista  162Majalah Hijabista  163
Jom makan dulu.

Acara terakhir adalah sessi karaoke, sesape yang rasa nak menyumbangkan lagu tue, boleh sangat lah yaaaa. Tapi, YY x karoks pun, segan lah pulak kan. suara ya adooo, takut kilat sabung menyabung, siap petir sekali muncul nanti . Muhahhahahaha.


Majalah Hijabista  168Majalah Hijabista  176
( Kanan ) Fatin Suhana menang Best Dress Sopan dan Anggun.
( kiri ) Arifah menang Best Dress mengikut tema Baroque Inspired


Majalah Hijabista  109Majalah Hijabista  116

Majalah Hijabista  105
Meriah suasana Majlis


Majalah Hijabista  173
Semua sibuk berposing


Majalah Hijabista  185
Fesyenista Hijabista

Terima Kasih kepada Mak Dara sebab sudi ajak YY join Majlis nie sebagai seorang blogger. First time join, tapi tetap teruja . Good Luck untuk team Majalah Hijabista, uols memang best. Dengan ada nya Majalah seperti Hijabista, boleh menambahkan keyakinan dikalangan wanita yang memakai hijab untuk berfesyen, tidak lagi berada di takuk yang lama. Tahniah dari YY.

Majalah Hijabista  179
YY dan Farah Diba


Majalah Hijabista  190
Tahniah Team Hijabista Smile













P/S : Masih boleh berfesyen dan menutup aurat, tapi harus kena gayanya.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah