Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Siapa Blogger Fatin Suhana ??


Assalammualaikum,

Wee ~~ kalau tengok tajuk, mesti korang tau YY nak citer pasal sape kan. Pengakuan Ikhlas nie, sebenarnya YY tak kenal pun Fatin Suhana nie pada peringkat awal nya lah. Rupanya ramai jugak blogger pemes yang bernama Fatin nie kan. 


So, nak di jadikan citer, masa event Sony YY di bulan ramadhan bertemu buat pertama kali adik comel yang bernama Fatin Suhana nie. Itu pun sebab kakak kucing duk usung dia. Dari situ lah kami berkenalan. Murah dengan senyum, dan cantik orang nya. Dan baru lah YY tahu yang dia jugak seorang model. Patut lah cun melecun. Pernah berphotoshoot di Paris. Kelassss, untung badan betul.



Selepas beberapa bulan, tak sangka YY bertemu lagi dengan adik comel nie. Itu pun di event Hijibista. Serius kali nie dia memang makin cun, siap dia dapat hadiah Best Dress. Dress yang sweet dan tidak terlalu over, cuma pakai tudung bawal jer. Kalau dah cantik kan, pakai camne pun tetap cantik. Tahniah lah sebab boleh menang Best Dress malam yang gemilang tue dengan Majlis bertemakan Barouque Inspired.



Fatin Menang Best Dress



See, Fatin memang gojes kan.



Seronok berblogging nie, ramai orang yang kita leh jumpa. Berkawan biar ikhlas, bukan hanya untuk tujuan tertentu. Peaceeeee !!!




P/S : Mana nak dapat Lipstik merah cam Fatin tue eh, nak beli arrrr.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah