Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Penangan AIM19 | Hashtag #SENTAP


Assalammualaikum,

Weee ~~ Hari nie nak citer kisah malam tadi. Kisah Malam Anugerah Industri Muzik. Terima Kasih pihak RIM yang bagi pass media kat YY. Sebelum tue pagi YY menerjah ke wedding blogger Broframestone dan Iera Kan di Behrang, Perak. YY pi dengan Nurul Siezuka dan Boni. Lepas habis bersukaria dan bergambar di Majlis kawin, berdezup balik KL sebab YY kena ada di Shah Alam pulaak.

Media pakai Tag Kuning tuee jer.

Pemandangan dari seat Media.


Then, bila dah dapat Pass, awal lagi kitaorg dah masuk dalam Stadium. So, xde kesempatan lah nak nengok Red Carpet kan. Tempat media kat level 1, dan ramai jugak geng media yang masuk awal masa tue. Mula Majlis time show dah mula, still relax lagi. Anugerah by anugerah. Persembahan lepas persembahan. 


Tetiba BBM masuk, FB notification masuk, SMS pun masuk termasuk lah tweet . Aduhh !! apa kes pulak nie. Orang tengah tgk show baik punya. Banyak pulak yang duk kaco. Tak kasi orang senang tul . Dan, bila membaca semua yang menerjah itu, segala persoalan terjawab. Rupa nya, perkara ini telah berlaku.




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Lagi , Tak puas hati yaaaaaa

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Taraaaaaaaaaaaaaaaa !!!



Giler lah, sekali camera terfocus pulak. Masa nie time Faizal Tahir nak sampaikan Anugerah. Then, YY duk usha lah, camera mana yang duk Focus kan. Giler , jauh jugak camera tue. So, bila dah dapat kesan, cover muka lah lepas tue. Maklum ler, segan weeeiii, awok bukan retis. Then kengkawan media sekeliling pun duk bising. Kengkawan diorg pun duk msg lah, tweet lah. Muhahahha, memasing dah malu. Ain yang duk sebelah YY pun dapat msg dari kengkawan dia. 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Dan, keluar lagi. Time nie Anugerah Wirama yang diterima oleh Kumpulan Alleycats. Muhahhaha, naik lenguh tangan cover muka, bila dah dapat msg menderu-deru. Dah ler line BBM kat dalam stadium tak berapa nak bagus. Haiyaaak, segan weeei.


Tapi apa kan daya, YY xde amik gambar artis pun. Malas pulak nak snap3. Tapi ada orang tue si Abam Tebu lagi banyak keluar TV, sebab jadi photographer yang duk betul-betul depan pentas. Nak tunggu gambor dari dia lah. Mesti cun melecun kan. :))






P/S : Tahniah Shila Amzah, Patah Seribu memang best.










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah