Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Sebelum Kiamat | Kisah kesedaran #CerekaramaTV3

Wee ~~ semalam kan pi tengok AIM live, so memang tak dapat lah nengok slot Cerekarama di TV3 - SEBELUM KIAMAT tajuk nyaa. So, balik sampai umah duk baca status kengkawan kat FB ngan dari blogger otai kata citer nie best banyak pengajaran. Walaupun masa dah pukul 1 pagi, YY tetap buka TONTON.COM.MY tuk tgk sendiri kisah yang semua duk perkatakan nie.




Selepas gigih menonton, serius citer nie memang bagus dan banyak pengajaran. Meleleh-leleh airmata YY nie msa menonton. Kisah seorang anak yang lurus ingin mencari ibu kandung nya. Di uji dengan pelbagai ujian. Di selit dengan kisah tanda- tanda kiamat kecil. 


So, kalau korang yang tak sempat nak tengok, pi terjah Tonton.Com.My cepat. Selagi masih ada.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah