Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Trafik Blog Yana Yassin Minggu nieee :P


Assalammualaikum,

Hai uolss, sorry lah sebab hari langsung x hupdate.  Sebenarnya YY ada misi hensemkan kete today. Tak sangka amik masa sampai seharian. Fuhh !! cabaran sungguh. Tapi memang puas hati sebab kete dah hensem, tinggal mana yang tersembul jer nak pi repair sikit.


So, nak buat entri lelaju pasal trafik Blog YY untuk minggu nie, banyak keje tak settle sebab  urusan hari nie. Naik turun lah trafik di buat nya. Selepas terjahan menggiler, yang YY agak musykil apa yang di cari. Ini ajer lah yang termampu pun. Terima Kasih kepada yang sudi menjengah ke Blog YY tak tak seberapa nie. Takde benda yang ilmiah bebenor. Banyak bebelan kosang jer. Tak terlawan YY dengan Blog2 otai macam mamat 1000UV dalam 12 jam. Hebat3, tak terlawan ahkak. :)) 





Hurm, Terima kasih sekali lagi yer sayang sekalian. YY amat hargai kesudian korang semua datang ke Blog YY. Tambah semangat nak berblogging, tapi kekadang mood meanip kelaut. Haissh, dugaan sungguh.






P/S : Nak buat GA lah, Next Month nak pi cuti-cuti Obersea lagik.










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah