Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Tiket FREE Legoland Malaysia dari Maybank untuk Blogger


Assalammualaikum,


Yuhuuuu, sape nak pi Legoland FREE . Untuk Blogger, now Maybank tengah buat satu contest yang korang boleh menang Tiket ke Legoland uolss. Apa lagi, meh cecepat join. Mana tahu korang pun boleh merasa pengalaman cam YY. YY dah pi pun jemputan untuk Media 1 September yang lalu. Memang seronok uolss. Legoland dibuka secara Rasmi nya pada 15 September 2012 . Kalau korang nak baca kisah masa YY pi masih dalam pembinaan, Terjah SINI yaaa.






Maybank Bloggers Contest

Terbuka kepada semua warganegara Malaysia dan dah tentu lah Blogger kan.


Syarat-Syarat :

1. Buat entri "Kenapa Maybank perlu bagi saya tiket ke Legoland | Why Maybank should give me ticket to Legoland . Tidak lebih dari 500 patah perkataan.

2. Penjurian di kira mengikut kreativiti , Originality dan unsur - unsur humor.

3. Boleh letak gambar ke, video ke nak kasi entri korang tue menarik.

4. Dah siap entri tue dan di publish. Link korang hantar ke email social@maybank.com.my . Kasi sekali nama , No,. Kad Pengenalan , Alamat , No Telefon dan jangan lupa link entri sekali yaa.



Tarikh penyertaan :

11 September 2012 - 30 September 2012


Hadiah :

Grand Prize - Sepasang season pass ticket ke Legoland Malaysia.

10 pasang Tiket Harian ke Legoland Malaysia.




Term & Conditions HERE




****************************************


Seronok nyer Legoland nie, ce korang layan gambar YY masa bermain - main dengan Lego . Kasik korang panas sikit, dan teruja nak join contest nie.


Saya dah sampai Legoland

Tak seram sagat sebab rendah jaa, Maklum untuk kanak2 kan.

Layan 4D , Basah uolsss.


Semua berasaskan Lego yaaa

Main game Polis dan Bomba, penat game nie tapi enjoy.


Maca-macam permainan ada


Legoland Best , walaupun panas sikit pada hari tuee.




So, apalagi jom join contest nie. Kalau dah rezeki korang, dapat lah bersuka ria di Legoland Malaysia. Kebanggaan Malaysia tahu, Yang pertama di ASIA dan yang ke enam di DUNIA . Harga Tiket Masuk pun dah RM140-Dewasa dan RM110-Kanak-kanak.







P/S : Rasa cam nak pi lagi lah, Best3.












19 comments:

  1. wow jeleznya...nanti nak cuba nasiblah..tq dear

    ReplyDelete
  2. bestnyaaaa... untung laaaa beb

    ReplyDelete
  3. buat kan entri utk saya boleh ?? haha..

    *kalo ade masa mmg akan test peluang keemasan dari maybank

    tp rajin plak maybank ni layan blogger ye..

    ReplyDelete
  4. mahal giler, mcm cekik darah je

    ReplyDelete
  5. Wow! Mahal jugak tiket dia ni, nak join lah hehehe.

    ReplyDelete
  6. Best wehhhh!! huhuhu~ mmg cam panas je aku tgk.. terbakor le kulit ai.. =p

    ReplyDelete
  7. Johor memang panas pun. tapi Johorean dah biasa cuaca camni. Ok jer... oowhh.. jeles tengok Yana dah gi Legoland.

    ReplyDelete
  8. boleh tahan mahal tiket dia nie. Best jugak kalau maybank sponsor.

    ReplyDelete
  9. Bestnyaaaa kak! Tp dgo kata panas sgt eh kak?

    ReplyDelete
  10. Bestnyaaaa kak! Dgo kata panas sgt eh sana kak?
    *xtau dh post 2 kali ke sekali kekeke*

    ReplyDelete
  11. benda tu payah sikit nk buat... senang cerita jumpa saya di pusat iskandar malaysia di danga bay... boleh dapat tiket percuma.. limited kepada 500 orang sahaja.... saya zulhaimy duta wilayah iskandar malaysia IRDA johor

    ReplyDelete
  12. ukhh bila lahh saya nak sampai kat lagoland ni hehehe

    ReplyDelete
  13. pembukaan rituu msuk free jeaa ke? bestttnyaa pi sanee :))

    ReplyDelete
  14. nak join tapi macam tak confident jer nak buat karangan yang panjang lebar..huhuuu

    ReplyDelete
  15. Harga tiket pun boleh tahan,, klu dah Maybank nk sponsored lg la best

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah