Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Trafik dan Domain Blog Yana Yassin ???


Assalammualaikum,

Weee~~ sesuatu yang mengejutkan berlaku pada YY uolss. Hari nie macam penat terlebih ja. Maklumm arrr semalam seharian ada event. Sampai 3 event, bekejaran sana - sini jawab nyaa. Tadi sebelum YY tido, sesaja lah kan amik trafik Blog YY minggu nie. Yer lah, untuk diberikan kepada yang berkenaan. Minggu nie trafik dah macam gunung. Pelik tul YY. Memang ada kemusykilan sikit hari tue sebab xde entri baru, dan takde ping apa2, tetiba UV dah sampai 2000UV . Hairan jugak hati YY nie.




Daaaan, bila bangun tido jer. YY tengok Blog macam sesuatu. Awat iklan Nuffnang tak kuar. Then terbaca lah msg dari seseorang. Ngupernya ada orang buat suprise dah tuko kan blog YY dari http://yanayassin.blogspot.com ---------------------------> www.yanayassin.com.





Auwww, teruja uolss, semangat terus nak berblogging. Nie semua gegara YY duk bebel sebab opis dah tak leh buka blogspot. Susah tau nak online kalau semua kena block. Hohohoho, harap lepas nie lebih rajin lah berblogging yaa. Eh, korang yang letak Blog YY dalam list, jangan lupa tukar yerrr. Kang korang ingat YY tak hupdate blog plak.



Serius, kali nie memang YY akan buat Mega Giveaway . Kebetulan lagi 2 minggu ja YY akan pergi bercuti , dan sempena blog dah bertukar domain nie yaa. Ada sesape nak sponsor MegaGA YY ke? boleh lah email ke YY--->> y_2607@yahoo.com ( tajuk MegaGA YY ) . Budget macam bagus nak minta sponsor bagai kan. Muhahhahahhaha. 



Takpe, sape yang sudi lah. YY memang ada kumpul beberapa ole-ole dari percutian YY sebelum nie . Ada dari Korea , Singapore , Pangkor , dan beberapa lagi Negeri. Memang tunggu masa sesuai jer nak buat Mega GA nie. Dan, YY rasa ini adalah masa yang sesuai. Syukur, Alhamdulillah YY dah dapat hasil dari dunia blogging. Terima kasih pada sifu-sifu otai. Korang tahu sape korang kan. I love uolssss lah.



P/S: Banyak asam garam yang tak disangka dalam blogging ngupernyerr. 









17 comments:

  1. wah seronoknya ada surprise mcm tu ..

    ReplyDelete
  2. siapakah gerangan yg tukarkan domain itu..hahaa. tahniah.

    ReplyDelete
  3. YY, saya baru lepas baca entri ttg peraduan cupcake Celcom. banyak gambar dia yang YY snap. terus bg link entri yg berkenaan..

    wah! yanayassin.com :)

    * kita pernah jumpa tahun lepas masa di Bora Ombak - http://www.ciklaili.com/2011/09/bertemu-blogger-kak-ina-kl-roslana06-di.html

    ReplyDelete
  4. PuanBee : Mahu nyer tak seronok.

    @norzilla : Terima Kasih.

    @Ciklaili : Yeaah, saya ingat . Bila lah nak ketemu lagi kan.

    ReplyDelete
  5. seronoknya tgk traffik mencanak ribu riban sehari..tahniah YY..u deserve it :)

    ReplyDelete
  6. wahhh!! congrats.. pasni DN tukar kt bloglist.. :)

    ReplyDelete
  7. wah...lepas ni boleh la bersifu ngan kak YY plak :)

    ReplyDelete
  8. yang pertama : TAHNIAH DAH BERDOT COM!! HAHAHAHA

    yan kedua : Tahi serius(SERIOUS SHIT) saya jeles dengan traffic awak. dasyat betul mohon ajarkan sikit macam mana nak dapat traffic banyak tu..hehehee

    ReplyDelete
  9. Nak hadiah je... He he..
    Dahsyat trafik... Ajar laa..

    ReplyDelete
  10. Wah tahniah kak Yana.. memang mantap.. :)

    ReplyDelete
  11. Minta trafik sedikit boleh? :-)

    ReplyDelete
  12. Hulur trafik sikit boleh..??

    Gila mantap blog nie

    ReplyDelete
  13. nk dpt 100 pn susah..haha..mohon ajarkn :p

    ReplyDelete
  14. menggila trafik blog nih... kalah blog kid.. :)

    ReplyDelete
  15. Telan air liur aku tengok trafikk ko.

    ReplyDelete
  16. dkna nak belajar dengan YY macam mana boleh buat trafiq jadi macam tu :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah