Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Pemenang Celcom Cupcake Challenge @Solaris Dutamas

Assalammualaikum,

wee~~ sebelum nie YY ada lah citer pasal Celcom Cupcakes Challenge siap berpeluang buat cupcake sendiri lagi SINI sempena kita menyambut kemerdekaan kan. So, semalam adalah hari kemuncaknya. Hari di mana finalist di wajibkan membuat cupcake sebijik atau hampir-hampir sama dengan yang telah di upload kat Facebook Celcom Cupcake Challenge. Kesemua finalist seramai 55 orang tue akan memenangi Samsung LG Prada. Wowww, untunglah. 

Punya lah meriah acaranya bila memasing gigih nak design cupcake memasing dengan tema bercirikan Malaysia.


Pemenang Celcom Cupcake  122
Yang pakai apron biru tue semua peserta yaaa, Acara akan dimulakan sebentar lagi.


Pemenang Celcom Cupcake  125Pemenang Celcom Cupcake  127Pemenang Celcom Cupcake  128Pemenang Celcom Cupcake  130
Kesungguhan setiap finalist nak siap cupcake memasing.


Pemenang Celcom Cupcake  142Pemenang Celcom Cupcake  145
Pelbagai aksi untuk menyiapkan Cupcake sampai berlutut pun ada. 
Sampai berlutut pun ada.



Pemenang Celcom Cupcake  157Pemenang Celcom Cupcake  161Pemenang Celcom Cupcake  175Pemenang Celcom Cupcake  160Pemenang Celcom Cupcake  158Pemenang Celcom Cupcake  162Pemenang Celcom Cupcake  165Pemenang Celcom Cupcake  169Pemenang Celcom Cupcake  172
Diantara wajah cupcake berciri Malaysia dari Finalist Celcom Cupcake Challenge. Ohmaaaaiiii, sayang nak makan. Sebab banyak cechantik.



Sebelum nak umum pemenang, adalah persembahan tarian dan nyanyian. Buat semua hati bedebar-debar nak tahu sape pemenang bertuah. Pening jugak kepala juri nak pilih pemenang kot. Hadiah utama RM10,000 dan Samsung SIII uolsss. Seronok nya kalau dapat.

Pemenang Celcom Cupcake  182
Peserta sedang diadili oleh Juri Profesional.
Juri Dato’ Fazley ( Juara Master Chef Selebriti ) , Chef Rose Weiss ( Rancangan Selera TV3 ) dan Chef Sherson Lion ( Rancangan 5 Rencah 5 Rasa )



Pemenang Celcom Cupcake  187Pemenang Celcom Cupcake  195
Persembahan sebelum umum pemenang.


Haaaa, korang nak tahu pemenang kan. Hadiah yang dimenangi adalah :

Pemenang Utama : RM 10,000 + Samsung S3
1st Runner up : RM 5,000 + Samsung S3
2nd Runner up : RM 2,000 + Samsung S3
Saguhati semua Finalist : LG Prada



Pemenang Celcom Cupcake  230Pemenang Celcom Cupcake  602
Pemenang Utama : Vincent Liew


Pemenang Celcom Cupcake  233Pemenang Celcom Cupcake  600
1st runner up – Juneci Siong


Pemenang Celcom Cupcake  222Pemenang Celcom Cupcake  601
2nd runner up – Mac Leong


Pemenang Celcom Cupcake  248
Tahniah kepada pemenang dan semua yang ke peringkat akhir. Korang memang patriotik sangat tau.


Terima Kasih Celcom sebab bagi peluang dekat YY merasakan kemeriahan dalam aktiviti untuk menerapkan nilai-nilai cintakan negara nie. Next time celcom akan buat lagi tau. Korang boleh terjah Facebook Celcom cupcake challenge untuk Maklumat Lanjut.


Pemenang Celcom Cupcake  103Pemenang Celcom Cupcake  140
Sibuk nak try jugak mendesign cupcake.
Tapi memang tak layak ler masuk bertanding. Tak kreatip gituee.







P/S : Rasa cam nak pi amik kursus buat cupcake pulaaak.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah