Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Celcom Whatchuwant Kini Kembali

Assalammualaikum,




Yuhuuuu, ting tong ting tong !!!  Nak habaq mai kat korang yang pengguna tipon bimbit. Terutama nya yang guna Xpax Celcom. Whatchuwant Telah KEMBALI,. sekali lagi di ulangi. Telah Kembali yaaaa. Kepada yang giler buat panggilan, Giler online Facebook , twitter dan nak hupdate Blog tue , Nak bertweet tuweet. Ini adalah peluang terbaik untuk korang.



6 Pilihan Whatchuwant Baru



Seperti biasa, kempen kali nie boleh kasik korang menang besar . Lagi hebat dari whatchuwant sebelum nie. Dengan Whatchuwant yang baru, korang boleh pilih sehingga 6 pek khas terhebat  untuk penjimatan hebat melayari internet , bercakap dengan orang tersayang , menghantar pesanan ringkas ( sms ) dan bayak lagi yang menyeronokkan.


Langgan dan korang akan ada peluang menang hadiah besar woooo. Kira berbaloi - baloi lah. Tuah Ayam nampak di kaki, Tuah korang mana tahu menang hadiah idaman kan.



Langgan Whatchuwant dan menangi hadiah bernilai RM10,000 setiap hari
Nikon Coolpix AW100 kalis air
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 "
Perintis Blu-Ray Penerimaan Surround Sistem
Samsung 40 '"Full HD LED TV
Samsung Galaxy SIII



Pilihan Whatchuwant yang baru, memberi korang lebih banyak pilihan melayari internet , bercakap telefon dan sms dengan kadar yang lebih menakjubkan. 


Langgan pek pilihan sekarang dan korang berpeluang memenangi hadiah bernilai RM10,000 setiap hari.



Dail * 128 # untuk memilih pek korang SEKARANG!

Untuk maklumat lanjut, pergi untuk www.xpax.com.my 






Cara korang nak dapatkan Whatchuwant .



Langkah 1: Dail * 128 # untuk mengakses menu Whatchuwant
Langkah 2: Pilih Pek Whatchuwant bagi tawaran istimewa. Tekan 1 dan hantar.


Keluarkan telefon korang yang canggih tue, Tekan * 128 # dan Dial . Korang semakin hampir untuk mendapat pilihan whatchuwant seperti panggilan , melayari internet , pesanan ringkas dan pelbagai lagi.


Yeaaah, hanya dengan menekan * 128 # dan Dial, Hadiah bernilai RM10,000 bakal menjadi milik korang. Apa tunggu lagi. Langgan lah sekarang. Sila terjah http://xpax.com.my/whatchuwant.php



P/S : Whatchuwant pilihan terbaik untuk penjimatan. 














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah