Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Pengakuan Suspek Pembunuhan Dirang @ Nurul Nadhirah
Nyawa Nurul Nadirah Abdullah yang lebih mesra dipanggil Dirang, diragut secara kejam apabila mangsa dipercayai dicekik sampai mati sebelum mayat kanak-kanak malang itu dimasukkan ke dalam lubang dan dibakar di kawasan perumahan terbengkalai di Nusa Damai, Masai di sini.
 
Satu sumber berkata, seorang daripada empat suspek yang ditahan mengaku membunuh Dirang, 5, dengan cara mencekik mangsa sebaik sahaja kanak-kanak itu diculik ketika keluar dari rumah seorang diri di Flat Seri Delima, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang di sini. Ketika itu mangsa hendak pergi ke kedai.

 
 
Selepas mangsa sudah tidak bernyawa, mayat Dirang dibawa ke kawasan rumah terbengkalai kira-kira lima kilometer dari rumah mangsa dan dibakar.
 
Sumber itu memberitahu, suspek yang tinggal tidak jauh dari rumah mangsa mendakwa dia bertindak demikian kerana dendam selepas pernah dihina dan dipandang rendah oleh nenek mangsa.
 
“Dirang terus dibunuh dan dibakar pada hari dia hilang pada 1 Mac,” kata sumber itu.
 

p/s : kejam giler, binatang pun tahu sayang kan anak.
Sumber : Kosmo


4 comments:

  1. BILA PERIKEMANUSIAAN DAH TAK DE... SO SAD...

    ReplyDelete
  2. Ya Allah..ksian budak yg x bersalah tu..Al-Fatihah untuk adik dirang..

    ReplyDelete
  3. Jika benar terbukti pembunuh itu dan sabit kesalahan, ayuh rakyat malaysia kita cincang tubuh badan sipembunuh adik Dirang itu dengan selumat-lumatnya!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah