Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Ronasutra | Mineral Eye Colour Comel :)


Assalammualaikum,



Nak cantik x?? nak cantik x?? Haaa, sampai 2 kali tanya soklan kan. Nie nak citer kat korang cara jadi cantik. Cantik tang mana ??? Cantik tang mata lah uolss. Dari mata turun ke hatai tau. Kemain kan. Nak cantik kat mata sajekk.




IMG_7118[1]



Ronasutra, alah korang nie tak kan tak tahu produk kecantikan Ronasutra . Produk Ronasutra bagus uolss, xde chemical tau. YY paling suka guna Ronasutra 2 in 1 Mineral Base & Concealer . Terbaikk tourkkk, rasa kulit lebih halus tau.



Kosmetik Ronasutra Mineral Eye Colour 100

Muka suci bersih sebelum menggunakan Produk Ronasutra



Kosmetik Ronasutra Mineral Eye Colour 117

Selepas menggunakan Base , Blusher dan Mineral Eye Colour Ronasutra




Now, Ronasutra keluarkan Ronasutra Mineral Eye Colour. Yang nie pun best, kalau korang yang tak pandai bab nak mencatikkan tang kelopak mata, guna Ronasutra Mineral Eye Colour compem korang pandai tau, calit2 kat mata jer terus jadi cantik. Eye Colour nie senang nak blend. Nampak jer macam kekilat kan , tapi bila korang guna kilat tue x nampak sgt. Maklum lah, tak kan kita nak pi opis pakai kekilat menyerlah sangat kan. Macam x sesuai jer.



Ada 5 jenis Ronasutra Mineral Eye Colour.


Kosmetik Ronasutra Mineral Eye Colour 110

Ronasutra Mineral Eye Colour (Palette E1) - Bone, Orange Brown, Deep Brown





Kosmetik Ronasutra Mineral Eye Colour 114

Ronasutra Mineral Eye Colour (Palette E2) - Pearl, Mauve, Plum Brown





Kosmetik Ronasutra Mineral Eye Colour 113

Ronasutra Mineral Eye Colour (Palette E3) - Light Gold, Gold, Dark Green





Kosmetik Ronasutra Mineral Eye Colour 112

Ronasutra Mineral Eye Colour (Palette E4) - Soft Silver, Violet, Purple Brown






Kosmetik Ronasutra Mineral Eye Colour 111

Ronasutra Mineral Eye Colour (Palette 5) - Sunlight, Emerald, Moss Brown




Menarik kan color Ronasutra Mineral Eye Colur yang baru nie. Dah ler cara packaging yang sesuai dan unik. Jimat ruang sebab korang boleh satu kan semuanya jadi satu bekas yang panjang.



Kosmetik Ronasutra Mineral Eye Colour 131


Kosmetik Ronasutra Mineral Eye Colour 105



Banyak lagi produk Ronasutra yang best3, dan sangat sesuai dengan kulit orang Asia. Apa kata cecepat terjah cawangan Ronasutra berhampiran korang.



IMG_7110[1]

Terima Kasih Ronasutra :)






atau terjah







P/S : Kulit halus Mulus dengan Ronasutra, Gitueee Smile






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah