Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Casing Otterbox Commuter Anggun dan selamat untuk my iPhone 5


Assalammualaikum,

Wee ~~~ saya suka, saya suka. Muhahhaha, gedixs kan. Mengada x kena tempat pulak. Sebenarnya YY excited nie sebab dapat benda baru. Baju baru untuk I phone 5 kesayangan YY. Alah , tipon I Phone 5 yang YY dapat dari Celcom dulu. Terima Kasih Celcom. Maklumlah, mana lah YY mampu nak beli hengpon mahal kan.



IMG_7972[1]


Nama Casing yang YY dapat nie kan nama nya OTTERBOX COMMUTER . Sesuai sangat untuk kita – kita yang ber lifesytle nie kan. Di reka untuk akses dengan mudah dan cepat . Penampilan tipon kita pun jadi lebih menarik dan anggun terutama untuk I phone 5/5s. Bentuk pun memberi perlindungan kat tipon kita , macam kalau jatuh ke Casing OTTERBOX COMMUTER memang bagus dalam kuasa melindung.



IMG_7974[1]



Info tentang OTTERBOX COMMUTER  :

- Terdapat untuk iPhone5 , iPhone5s dan Samsung Galaxy 4

- Ada Color Balck , Punked , Bolt , Glacier , Night Sky , Boom dan Avon Pink.

- Cukup Anggun dan bergaya untuk meluncur dengan mudah ke dalam poket dan beg  korang.

- ia dibina dengan dua lapisan perlindungan dan dilengkapi dengan pelindung skrin pelekat yang menghalang smudges dan scrapes dan juga didatangkan dengan gelembung squeegee .

- Silicone Plug membantu untuk menyimpan habuk dan serpihan keluar dari main openings.

- Interior Lapisan getah menjadi bantal kepada iphone 5 ketika jatuh dan dan lapisan luar menjadi pelindung yang anggun.

- Semua ciri – ciri dan fungsi seperti camera , microphone, volume controls and charging port tidak diganggu dan memudahkan penggunaan.



IMG_8323[1]

Siap ada screen protector tau , puas hati den.



Semua ciri – ciri yang ada kat Casing OTTERBOX COMMUTER buat YY makin sayang ngan tipon iPhone 5 YY nie. Bak kata En. Tunang “ Lawa sayang, dah jangan tukar casing lain” . Sampai camgitue En. Tunang pun teruja tau .



IMG_6587IMG_6595

Tempat charge hengpon siap ada cover, so xde lah lalat ke semut ke masuk kan.



IMG_6591

Bahagian kawalan suara



IMG_6592

Tempat ON/OFF Phone ada cover.



IMG_6593

Casing yang grey tue bahagian lembut, dan yang putih keras sikit. Memang penyelamat untuk tipon dari jatuh or tercampak.


YY suka sebab Casing nie ada 2 layer, yang dalam getah dan bahagian luar yang keras. Dan korang imagine kalau tipon korang jatuh, so xde lah tipon korang terhentak kuat sebab lapisan getah akan melindungi tipon korang tue. Lagi pun YY rasa tipon nampak lebih kemas dan smart bila pakai casing Otterbox Commuter .



Leh layan video nie kalau nak lebih detail





P/S : Now iPhone 5 benda penting untuk blogging for me




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah