Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Kiss Me | Fun & Enjoy–water proof

Assalammualaikum,

Kiss Me, Owhhh Kiss Me .

Apakah meroyanss duk Kiss Me , Kiss Me kan.

Kosmetik Kiss Me 146



Nak habaq YY hari tue dapat lah Join Party Dari Kiss Me. Apakah Kiss Me, haiyaak Kiss Me sala satu brand kosmetik yang agak popular dari Jepun. Sesuai uolss dengan kulit Asia. Kali ni Kiss Me memperkenal kan Eye Liner dan Maskara Water Proof .






Make Up Dulu



Pepagi lagi YY dengan Cik Lily Putih dah terpacak depan pintu masuk Sunway Lagoon. Sebab kan awal sangat, mari lah kita bekpes dulu di kedai mamak berhampiran. Kasi perut kenyang dulu, di buat nya aktiviti lasak, tak ke takde tenaga nanti.



Lepas jer register, kitaorang di bagi segala alat makeup termasuk eye liner dan mascara. Kata nak tengok kalis air ke tidok, kena lah pakai dulu kan. Baru lah kita beraktiviti. Setiap Kumpulan terdiri dari 4 orang. Dan perlu menghabis kan 8 tugasan. Agak – agak korang berapa lah tugasan yang kitaorang dapat buat kan. Yeaah 3 tugasan jer, sila percaya yang kami berjaya hanya buat 3 tugasan.




Penerangan sedang di berikan





Nie lah team YY



Tugasan pertama yang kitaorg buat senang lah sikit, iaitu cari perkataan dalam balang yang penuh dengan lipas besar. So, setakat tepis lipas memang berjaya lah kan. Bukan tepis ulaq.Itu YY seram. Tugasan ke dua masuk rumah hantu, haaa yang nie betul punya seram. Mana tak nya, orang jadi hantu kan. sesuka hati dia jer nak pepegang kita dengan muka menakutkan, mahu tak menjerit nak kuar anak tekak. Then tugasan ke-3 dan yng terakhir kita orang naik permainan air yang macam Vuvuzuela. Berpusing – pusing dalam pelampung. So, itu lah 3 tugasan yang sempat kami buat.



Tugasan pertama kami – cari perkataan dalam balang ada serangga besar



Tugasan ke 2 – Rumah Hantu




Tugasan ke 3 – Vuvuzuela


Bila dah settle kan tugasan, walaupun buat 3 jer dari 8. Ada sessi memanja kan diri. Gilerr best. Boleh buat cantik – cantik kan kuku, makeup dan siap buat rambut. Bila dah comot, basah bermain air, ini lah masa untuk merehatkan diri ambil makan-makan. Sessi nie sebelum penguman pemenang cabaran yang telah dilalui.



Kosmetik Kiss Me 107

Masa untuk bersolek



Kosmetik Kiss Me 111Kosmetik Kiss Me 114

Kosmetik Kiss Me 158Kosmetik Kiss Me 167

Makeup dan buat rambut 



Kosmetik Kiss Me 172


Dia lah yang makeup kami bagi cun melecun




Kosmetik Kiss Me 179

Bukan setakat muka, kuku pun nak cantik gak


Bila dah disolek, dah cun – cun . Perut pun dah kenyang mari lah kita melihat siapa pemenang yang dahsat boleh buat ampai 8 tugasan. Kitaorang ?? memang tak lah menang sebab buat 3 jer kan. Memasing terlampau ‘comel’ sampai tak larat nak berkejaran satu Sunway Lagoon.



Kosmetik Kiss Me 130Kosmetik Kiss Me 132Kosmetik Kiss Me 134Kosmetik Kiss Me 136Kosmetik Kiss Me 142

Tahniah kepada pemenang

Walaupun tak menang YY tetap enjoy dengan aktiviti yang di ataurkan. Siap boleh dapat kenalan baru. Seronok bangat, Segala aktiviti memang telah membuktikan yang produk Kiss Mee memang Kalis Air . Nak cuci memang kena tonyoh2 gak lah. Terbukti berkesan. Gitueee.



Kosmetik Kiss Me 176


Kosmetik Kiss Me 181
Ini barang YY dapat dari Kiss Me, Loose Powder


kiss me

Terima Kasih Manoah dan Kiss Mee, YY enjoy n happy sangat dengan aktiviti yang disediakan.


P/S : Lama dah tak masuk Sunway Lagoon.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah