Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Seafood Buffet Dinner di Chatz Brasserie Park Royal Hotel


Assalammualaikum,


Makan, seafood , makan , seafood. Memang favourite YY lah. Bila dapat tau kat Hotel Park Royal ada sediakan Buffet Seafood Dinner, memang lelaju lah YY terjah. Suka angat hati bila dapat tau ada Tiger Prawn . Yummeh, seafood kesukaan YY adalah Udang, yaaa udang. Buffet seafood di Hotel Park Royal memang penuh dengan udang.


Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  100


The best part is, korang boleh tangguk sendiri udang dan rebus dalam sup herba. Fuhh !!! memang fresh lah kan. teruja sangat YY bab menangguk nie, rasa udang manis dan sangat fresh.



Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  146


Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  151


Bukan setakat udang jer , banyak lagi menu lain seperti nasi ayam , Chillie Crab ( Yang nie pun sdap giler ) , murtabak , Salmon , Nai goreng , Ikan Bakar dan memacam lagi menu yang sesedap.



Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  153


Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  154



Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  155


Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  119



Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  156


Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  158


Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  159


Ada jugak makanan Jepun seperti Sashimi , Sushi dan Maki. Meriah dengan pilihan makanan, bukan setakat seafood saje.


Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  112Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  113Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  114Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  117

Sessi menangguk dan merebus Tiger Prawn



Haaa, lagi satu yang best ada bahagian Juice BAr. Ada pelbagai jenis buah – buahan yang korang boleh pilih dan kemudian di jadi kan juice yang sedap. YY pun cuba gak, menggunakan beberapa jenis buah , dan rasa nya sangat yummeeeehhh .



Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  171


Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  164


Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  169Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  109

Gabungan buah-buahan seperti oren, markisa , kiwi , strawbery , anggur dan asam boi = ini lah hasilnya


Pilihan untuk desert pun banyak, dah memakan memacam rasa mari lah mans kan mulut dengan pelbagai manisan yang ada.



Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  121


Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  122


Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  123


Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  127



Kalau korang pun peminat Seafood, sesuai sangat menerjah ke Hotel Park Royal di Chatz Brasserie . Unlimited refills tau untuk fruits & vegetable juice .



Buffet Seafood Dinner Hotel Park Royal KL  142

Happy nya kami dapat makan seafood.


CHATZ BRASSERIE

Jumaat – Sabtu

6.30pm – 10.30pm

RM 98++ Dewasa

RM49++ Kanak – Kanak



Untuk tempahan dan pertanyaan boleh call 03-21470088 ext 6350 atau email ke chatz.prkul@parkroyalhotels.com


Eh jap, nak citer nie. Korang kalau x tau nak makan mana boleh sangat guna Apps di tipon smartphone korang . Sila lah search Hungry Go Where .



IMG_7793[1]



Macam – macam pasal makanan ada dalam tue. Then korang boleh jugak rate kedai makan yang korang pernah pergi atau korang ada sebarang komen tentang restoran yang korang pernah terjah.



Untuk download aplikasi Hungry Go Where melalui smartphone,
korang boleh klik di Hungry Go Where



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah