Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Nak Handbag baru lah :(


Assalammualaikum,

Korang, alaaah korang. Meh ler dengar luahan hati YY nie. Nak bgi tau kat korang yang Handbag YY dah nak koyak lah. Tali nya nak putus dah. Sian tau kat YY, dah ler nak kawin nie banyak pakai duit. Last3 Handbag leh putus plak. Sentap hati iolss tau.





Kalau korang pasan, dedulu kan YY kemain teruja tau dapat beli handbag jenama idaman. YY selalu ngidam, melelh air liuq bila g mall duk usaha ngan mata kebil – kebil ngan jenama idaman YY nie. Sungguh, bila dapat beli puas hati sungguh.



IMG_2271



IMG_1248


IMG_5816



Then, YY bukan lah jenis memilih, blasah jer handbag camne pun, janji puasa hati. Dan best nak guna kemana – mana. Sampai kan bila YY pi Korea, Beijing, Indonesia tatap handbag jugak yang YY duk beli. Haisssh, sampai menimbun dah kat umah, ibu apa lagi memebebel lah sebab banyak sgt sampai x tau mana nak letak.




IMG_7929[1]



So, bila handbag dah putus nie, memang YY bercadang nak beli handbag baru. Ya lah, payah wooo memacam nak angkut tau. Jadi harus lah berjalan kena bawak handbag. Tapi YY cam malas nak meredah mall, maklum lah skg nie musim perayaan. Dengan nak raya haji lagi, nak deepavali lagik, sesak nyer manusia.



CIMG0012



Korang ada cadangan mana nak shopping online tak ?? YY nak beli kat Best Buy Zalora Malaysia lah uolsss . Dah ada yang berkenan kat hati.




P/S : Perempuan ngan handbag memang tak leh nak pisah.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah