Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

[GAMBAR] Gelagat Cabutan Pemenang Mega GiveAway www.yanayassin.com

Assalammualaikum,

Weee ~~ mesti korang x sabar – sabar nak tahu keputusan Mega GiveAway www.yanayassin.com kan. So, meh korang layan dulu diantara gelagat ketika cabutan di buat. Saje nak kasi korang suspen dulu. Maklumlah, bukan senang nak handle Give Away dengan keadaan internet kat rumah yang x mengizinkan nie. Serius , memang tertekan sangat. Tak kan hari – hari nak lepak kat Old Town, mahu dapat offer suh jadi partner kat café’ tue nanti. Muhahahhaha.



Strawbery Cinta102
Nombor siapakah yang bertuah ??

Strawbery Cinta108Strawbery Cinta120
Gigih menggunting tau kat opis

Strawbery Cinta173Strawbery Cinta174
Blogger Nur Ain

Strawbery Cinta184Strawbery Cinta185
Blogger Ujang

Strawbery Cinta235Strawbery Cinta249
Blogger Anne ( Penmerah.com ) dan Retis Mikael Andre


Strawbery Cinta259Strawbery Cinta262
Blogger DeqNor dan Fendy


Rentak Artis Siti Saleha 211Rentak Artis Siti Saleha 239Rentak Artis Siti Saleha 261
Retis Siti Saleha , Hermas dan Sofiya.


Haaa, nampak tak, ramai jugak yang jadi tukang cabut nombor pemenang. Meriah pulak Give Away kali nie. Terima KAsih buat semua rakan – rakan Blogger dan para retis yang sudi buat cabutan . Saje nak kasik korang excited lebih tuk tahu pemenang kan Smile. Kalau ikutkan ramai lagi yang cabut, tapi lupa pulak YY nak snap masa cabutan tue, So layan mana yang ada jer lah yaa.





P/S : Bukan senang nak buat Mega GA yaa, bila tenet masalah.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah