Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

iPhone 5 boleh Pre-Order sekarang dengan Celcom


Assalammualaikum,


Weee ~~~peminat tegar iPhone semuaaaa, nie nak habaq kat korang. Apa yang korang tunggu - tunggu selama nie bakal muncul di pasaran. Iyerrr, betul akan muncul, sungguh na tak tipu eh. Dengan berkat kesabaran korang , iPhone 5 akan muncul bersama Celcom dengan hanya perlu mambayar deposit sebanyak RM200. Nampaaaaak, betapa best nya pakej iPhone 5 dan Celcom.


Pre-order your iPhone 5 with just RM200 deposit


Apa tunggu lagi, korang boleh buat Pre-Order untuk mendapat kan gadget yang canggih yang menjadi ramai ini , di samping berpeluang untuk ke acara Pelancaran iPhone 5 dan jadi lah orang pertama di Malaysia yang dapat menyentuh dan memiliki iphone 5 ini.  Giler best lah, dah ler Celcom ada rangkaian dan plan terbaik untuk iPhone 5 .

Kenapa perlu pilih Celcom untuk plan terbaik iPhone , ini sebab :

- Celcom mempunyai rangkain terluas di mana - mana dalam Malaysia, tidak kira dalam bangunan atau di luar bangunan. Haaa, kan hebat tuee.

- Celcom menawarkan kualiti terbaik untuk panggilan suara , pesanan , panggilan video , melayari internet dan lain - lain lagi.

- Video streaming Celcom juga adalah yang terbaik.


As found on Celcom's website (http://www.celcom.com.my)


Ciri - ciri terbaik iPhone ::

• Running pada cip terbaru IOS 6 dan A6, korang boleh mengalami prestasi dan grafik sehingga dua kali ganda lebih pantas. Siap ada spare hayat batery lagi.

• Dengan paparan 4" memberikan korang lebih puas untuk melihat, dan lebih semangat untuk menggunakan phone.

• Dengan kamera 8MP di dalam poket korang pada setiap masa, korang tidak perlu lagi nak bawak DSLR kemana-mana.

• Pilihan dari 16GB, 32GB atau 64GB.

• Sudah tentu, ia dibina dengan Siri, harus lah menjadi pembantu peribadi mudah alih anda.










Maklumat lanjut mengenai Plan dan Pakej , boleh menyemak Pelan Celcom Pertama korang  dengan melayari www.celcom.com.my.


P/S : Macam nak Pre-Order gak lah. Jom korang.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah