Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Yuna & Me bersama Menerokai Galaxy Wonderland Note II

Assalammualaikum,

Hai korang, masa untuk kita conteng mencoteng. Korang tahu tak projek terbaru Yuna bersama Samsung Galaxy Note II . Yeeaaah, semua pun tahu Yuna memang kreatif. Kali nie, Yuna akan buat Music Journey berkongsep kan Malaysian.

Dilancarkan pada awal Oktober, Nota GALAXY II direka untuk kreativiti setiap hari, menawarkan kecekapan dan ungkapan idea. Ini menjadikan peranti alat yang sempurna untuk menemani Yuna perjalanan Wonderland beliau.

Perjalanan Yuna pada GALAXY Wonderland akan dipaparkan dalam siri di Astro Ria, di mana dia meneroka cerita yang dikemukakan oleh rakyat Malaysia dalam mencari inspirasi untuk lagu beliau.


Yuna cover page


Sekarang ini Yuna menyeru rakyat Malaysia untuk menghantar idea, cerita tentang inspirasi korang ke portal GALAXY Wonderland di galaxywonderland.my. Yuna akan menggunakan idea korang ini untuk mencari nukilan kreatif untuk dijadikan sebuah lagu baru.


So, lepas jer masuk ke portal Galaxy Wonderland, korang boleh ikut arahan dan curahkan hasil kreatif korang tue.


Yuna Samsung Galaxy Note II Wonderland
Mari kita mulakan menconteng – conteng walaupun x berapa nak kreatif kan.



Yuna Samsung Galaxy Note II Wonderland 1
Alaaah, YY memang tak kreatif, tapi nak juga mencuba kan.jadilah lukisan seperti di atas.



Yuna Samsung Galaxy Note II Wonderland 2
Then, letak lah tambahan komen , dan keyword untuk lukisan korang tuee.



Yuna Samsung Galaxy Note II Wonderland 3
Bila register kan, korang boleh guna email atau guna acct facebook korang jer. Senang sangat.  Dan hasil kreatifnya jari – jemari halus YY nie, apa kata korang tengok hasilnyaa.
Taraaaaaaaaa !!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Yuna Samsung Galaxy Note II Wonderland 4



Nampak, ‘kreatif’ kan. Dekat sejam YY fikir apa nak lukis, dan ini lah hasilnya. Muhahhahaha. Dan baru mula, nanti lah YY belajar lagi, bukan senang tau bagi YY yang tak amik lukisan time SPM dulu. Smile


Jom korang, tunjukkan kekreativiti korang pulak. Meh klik ke galaxywonderland.my . Menerokai perjalanan muzik dalam kehidupan bersama GALAXY Note II.



P/S : Guna S Pen Sangat mencabar Smile





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah