Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Karaoke Red Box Low Yat | Murah tueeee !!!!


Assalammualaikum,

Weee ~~ sape sini kaki karoks. Alah, karaoke tempat kasik bernanah tekak nyanyi jerit-jerit. Maklum lah nak jadi penyanyi memang lah YY tak layak, so sumbangkan lagu dekat karaoke jer lah. Dan YY dah merata karoks pergi , paling kerap dekat area rumah arrr, Superstar Wangsa Walk. Melalak lah sampai lebam kan. 

Tapi , semalam memang YY teruja lebih. Sebelum menyibukkan diri ke event Samsung Galaxy Y di Pavilion. YY dan BFF Angah Nanie plan nak melalak di karaoke. So, mengoogle lah mana-mana Karaoke yang berhampiran dengan Pavilion. Dalam Pavilion memang ada Red Box Plus, tapi harga cam mahal lah pulak. Jadi, YY pun mengoogle lah Karaoke Red Box di Low Yatt. Owh, memula tengok list memang YY duk imagine yang sejam harga RM14++ for weekend.

 Harga Red Box Plus Pavilion

Harga Red Box Low Yat .



Bila tengok harga tue, dalam bayangan YY adalah RM14++ untuk sejam, kira dari pukul 11pg sampai 2 petang. Tapi Angah Nanie kata bukan, 3 jam = RM14++. So, kita tunggu dan lihat lah bila bil datang yaaa.



Nampak, dengan 3 jam melalak siap dengan makan sekali cuma RM 31.00 untuk 2 orang ya. Gilerrr murah. Bilik pun dapat besar uolsss, boleh masuk 10orang kot. Pakej termasuk makan untuk 2 orang , dan minum. Siap buah dengan sup boleh amik bape banyak nak sampai lebam. Waaaaahhh, memang teruja dan best lah. Jimat banyak nie. Dan lagu yang ada pun banyak yang latest2. Puas melalak.




Pakej RM 14 ++ / per person = Makan, minum , melalak 3jam dari 11pg - 2ptg , buah-buahan dan sup makan sampai lebam. Bilik pun besar tau. So, korang kalau nak jimat boleh ler ke Red Box Low Yat nie yaaa. Makanan yang Wantan Sup tue paling sedap. Di ulang memang sedaaaaaap yaaa.

Tapi ingat pakej nie murah untuk pagi jer, dan gigih kan diri untuk ke karaoke seawal 11pagi eh. Memang berbaloi-baloi.



Muka orang puas hati dapat melalak. :)


Angah Nanie Rashid dengan Remuk Jantungku



P/S : Jom karoks :)







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah