Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Pelancaran iPhone 5 Celcom dengan lebih Penjimatan

Assalammualaikum,

Hai peminat Apple, terutama iphone. Korang tahu tak yang iphone 5 telah pun di lancarkan pada 14.12.12 jam 12.00 malam. Punya semnagat YY kul 10mlm dah ada terpacak depan Blue Cube , Sunway Piramid demi untuk melihat sendiri kemeriahan pelancaran iphone 5 niee. Sesampai jer dah nampak ramai betul orang yang beratur.

PRE ORDER IPHONE 5


Haaa, korang nak tahu orang pertama yang beratur dari pukul bape?? Untuk makluman korang, dari pukul 5.30ptg tau. Punya lah gigih dan semangat duk beratur lebih kurang 7 jam tuk dapatkan yang pertama iphone 5 .


Celcom Cube Sunway Piramid

Celcom iphone 5 161
Orang pertama dan kedua yang gigih beratur .


Kenapa diorang nie semangat beratur, sebab Celcom bagi plan terbaik untuk pengguna iphone 5 dengan pakej Celcom. Kira kalau beratur dari petang pun memang tak sia – sia lah. The best part, orang pertama yang beratur Celcom dengan murah hati memberi pembeli pertama dengan harga RM 5 sahaja iphone 5. Fuhhh !!! x sia – sia tau beratur dari petang.


Dengan Celcom First korang akan mendapat faedah dan kelebihan sepenuhnya seperti :

  • Penjimatan TERBANYAK hingga  RM1,921.00
  • Jumlah data TERTINGGI sehingga 6.2GB sebulan
  • Penggunaan PUKAL sehingga 1,500 minit/SMS/MMS
  • PERCUMA 1GB penggunaan Celcom First WiFi

Dapatkan iPhone 5 dan nikmati jumlah penjimatan sehingga RM1,921, harga iPhone 5 yang ditawarkan paling rendah iaitu dari RM278 selepas penjimatan dan rebat sehingga RM1,210 sebulan. Hanya pilih pelan Celcom First yang sesuai untuk korang :



So, bayaran yang korang perlu bayar untuk dapatkan iphone 5 sangat berpatutan ::

· iPhone 5 16GB: RM2,038
· iPhone 5 32GB: RM2,338
· iPhone 5 64GB: RM2,638
 

Nampaaak, murah kan. Cecepat lah pi terjah mana – mana Celcom Cube dan dapatkan korang punya iphone 5.


 
Celcom iphone 5 164Celcom iphone 5 155Celcom iphone 5 174Celcom iphone 5 179
Pelanggan pertama yang mendapat keistimewaan untuk iphone 5 cuma RM5


 
Kenapa korang perlu berdaftar dengan Celcom?
  • Melangkah bersama talian terhebat di Malaysia
  • Liputan terluas dengan Celcom merangkumi seluruh Malaysia, dalam atau luar bangunan dan dalam perjalanan. Kira mana – mana pelusuk pun boleh.
  • Celcom sentiasa menyediakan sambungan yang stabil untuk melayari web dan menonton online.


Iphone 5 adalah perkara terhebat dalam sejarah iPhone dengan ciri-ciri berikut:


  • Dikuasakan sistem operasi terkini iOS 6 dan A6 chip untuk prestasi dan grafik maksimum
  • Ketahanan bateri yang lebih lama
  • Saiz paparan 4" Retina untuk paparan yang lebih selesa
  • Kamera dengan 8MP bersama korang di mana jua. 
  • Pilihan dari 16GB, 32GB atau 64GB
  • Aplikasi Siri terbina untuk pembantu peribadi pada telefon korang

Celcom iphone 5 200
Owhhhh !! , iphone 5. Adakah kau akan kumilik ??




Bersedia untuk memiliki iPhone 5?

Jadilah pengguna yang hebat iPhone 5 dengan tawaran yang terhebat dengan Celcom. Kunjungi pusat Blue Cube berhampiran untuk dapatkan iPhone 5 dengan Celcom atau layari www.celcom.com.my untuk maklumat lanjut.



*****************************************


 
Gambar sekitar kemeriahan Pelancaran iphone 5 dari Celcom
 
Celcom iphone 5 129Celcom iphone 5 151

Kemeriahan peminat iphone 5 beratur.


 
Celcom iphone 5 126
Daphane Iking sebagai Hos
 
Celcom iphone 5 143Celcom iphone 5 144Celcom iphone 5 146
Putar dan menang , nampak YY verangan nak dapat iphone 5 dengan RM 5


 
Malam tuee, ada lah lebih kurang 20 blogger yang hadir untuk melihat sendiri kemeriahan pelancaran iphone 5 niee, dan tanpa di sangka pihak Celcom bermurah hati membuat cabutan bertuah untuk para blogger memenangi iphone 5 dengan hanya membayar RM 5 simbolik no 5 tuee. Kira x kisah lah bayar RM5 pun, janji dapat muraaaaaah dari orang lain kan.

 
Celcom iphone 5 103
 
So, setelah cabutan bertuah di cabut. Akhirnya , nama Yana Yassin telah berjaya. Yeaaaah, memang bertuah sangat rasa diri ini. Mengigil kot masa tue. Teruja pun ada. Tak sangka sungguh. Terima Kasih En. Zalman yang telah membuat diri ini rasa bertuah. Best3. Balik dengan senyuman lebar walaupun masa tue dah 2 pagi. Terasa diri begitu berharga . Muhahhahaha.
 

15970_10151134647792791_439699149_n14720_10151134647937791_425721295_n9172_10151134647932791_1565017894_n20494_10151134648072791_2091272969_n
Bermula dari huruf Y , masa nie YY dah berdebar. Dicabut oleh Ketua Pemasaran Celcom Axiata berhad, En Zalman Aefendy Azinal Abidin . Bila dia sebut jer nama penuh Yana Yassin, mengigil jap. Terima Kasih sekali lagi Celcom.



 
Celcom iphone 5 207
Diantara Para Blogger yang hadir.




Celcom iphone 5 215
YY dah ada iphone 5 , korang bila lagi.




Cecepat terjah memana Celcom Cuba yang berhampiran.
Detail ada kat sini :: www.celcom.com.my




P/S : Sebelum nie pernah masuk paper sebab Celcom gak < SINI >



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah