Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Bila BE datang Melayang | Rezeki Ramadhan.

Assalammualaikum,

Hai uolss, saje lah kan nak share something. Sebenarnya benda nie dah lama tak muncul . Ibarat macam bercinta, rindu - rindu pada yang tak sudi. Akhirnya, bila tangan gatal nak klik, eh ada BE lah. Giler lama BE tak muncul kat Blog YY nie. 

Haaaissshh, segan2 plak dia nak bercinta sementara dengan YY kan. Hurmm, terima kasih Maxis Olympics. Meh lah melayang - layang lama sikit eh. Gigih nak kumpul duit beli barang impian tau. Auwww, tinggi cita- cita YY kan. Ini BE yang ke - empat untuk tahun 2012 . Last BE pun bulan Mei hari tuee. Alhamdulillah, janji ada kan. Hope lepas nie BE makin kerap memuncul kan diri. Ahaaaksss.










P/S : Berblogging adalah keje part time , Buat tambahan pendapat. Gituee laah.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah