Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Sentuhan Yann Eskay buat korang rasa Chantek bak Puteri.


Assalammualaikum,



Weee~~ hai korang. Perempuan memang tak lari dari kecantikan kan. Sape tak suka chantek. Tapi, biasalah macam YY yang x berapa gemar nak bersolek bagai. Jadi, bila pi mana-mana cukup dengan bedak dan sikit eyeliner dan lipsice. Pakai eyeliner pun sebab nak nampak macam segar sikit, yer lah kalau tak muka macam orang sakit jerk.

So, ada lah sorang gojes nie, beria tau nak makeover YY. Ibarat macam mari kita main make-up2. Gitue lah kan kalau banyak sangat masa terluang. Makeup pun leh buat mainkan. Sebelum tue, apa kata korang tengok dulu wajah-wajah yang pernah di "conteng" oleh Yann Eskay.

 
 Sebelum                                        Selepas


   
Sebelum                                    Selepas

 
Sebelum                                Selepas

Nampak tak perubahan wajah di situ. Pandai sungguh si gojes nie buat orang bertambah chantek . Sebenarnya si gojes yang memegang nama Yann nie memang pandai makeup. Dan amik tempahan kalau korang nak cari MUA untuk Majlis Rasmi ke, Dinner ke, Bertunang ke , termasuk lah untuk perkahwinan. Hasil pasti memuaskan hati.

Haa, korang mesti nak tengok apa jadi kat wajah YY pulak kan lepas kena 'conteng'. Taraaaa, lihat lah hasil selepas di make-up. Hasil nyer berbaloi2. YY pun teruja sebab x biasa makeup, sampai tengok muka sendiri dah macam orang lain. Tue belum masuk pipi dah macam 'botox'. Muhahhahaha, serius sampai ada kawan komen memacam kot. Konon cik abg tak leh tido bila tengok. Auwww, memandai jer diorang kan.


Sebelum

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Selepas


Kan, betul tak apa YY duk gebang. Memang lain bebenor. Tang pipi tue YY sendiri geram. Bak kata alang, ini namanya pipi bertelor. Siap rasa dah macam pengantin jerk bila makeup camnie. Tapi, memang tak larat ler kalau nak makeup camnie bila kuar, kang orang cakap YY #retis plak. Ekekkekeke.


Ini lah Yann Eskay. Chantek kan.


So, korang apa lagi. Meh LIKE FB YANN ESKAY di SINI @ email sebarang pertanyaan ke yanneskay@yahoo.com dan boleh lah buat tempahan untuk menjadi chantek di Majlis yang korang nak pergi. Kalau korang sendiri nak jadi pengantin atau tunangan orang  boleh sangat menggunakan khidmat Yann Eskay(Blog)





P/S : Kerana diri begitu berharga.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah