Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Tarikh Chantek 1.11.11 | Happy Birthday Ayu.


Cahntek kan tarikh tue. Sekejap jerk tahun 2011 berlalu. Lagi 2 bulan jerk kita dah nak masuk tahun baru, dan makna nyer umo pun akan meningkat kan. Banyak kisah suka duka dalam tahun 2011 tapi bagi YY banyak jugak yang manis nyer.

Tarikh nie adalah kelahiran AYU my BFF. Dulu masa sekolah di Sek. Men. Puteri Titiwangsa,KL. YY x lah rapat sangat dengan ayu. Maybe sebab kami berlainan kelas. Pertemuan semula gegara FB merapatkan YY ngan Ayu. Selalu lepak sama. Kongsi cerita dan masalah bersama. Yang best nyer pasal Ayu, sebab dia sempoi giler. Prinsip hidup mesti happy.


Kek besday Ayu, sambut kat Lake Garden ( entri lain citer ).


Ayu dah kawin dalam 8 tahun jugak lah. Maklum ler, kawin awal kan. YY jugak yang x kawin2 lagik. Tapi blum ada rezki Ayu nak menimang cahayamata. Sabar yer Ayu, maybe ada hikmah di sebalik apa yang berlaku. Suka Duka Ayu kita tahu. Apa yang berlaku buat Ayu kuat kan.

Masa sambutan besday YY kat RedBox Sogo.

Sebelum menonton wayang @Wangsa Walk.


So, nak minta semua doa2 kan supaya Ayu dapat cahayamata sebab sekarang Ayu sedang buat rawatan di HKL. Moga semua nyer berjalan lancar. Mana tahu cita2 Ayu nak dapat anak kembar tercapai. Yang penting Ayu dah usaha kan.

Reunion SMPT selepas 10tahun tinggal kan sekolah. 

Ayu & Ijan ( suami terchenta )

Kat sini, YY nak ucapkan Selamat hari Ulangtahun Kelahiran yang ke - 30. Sudah masuk 3series. Tapi xpe, kita still nampak awet mudakan. Muhahahahha. Moga segala impian Ayu tercapai dan berbhagia dengan insan tersayang. Pesanan buat Ijan ( suami ayu ), xmo buat Ayu sedih2 eh. Moga kalian berkekalan hingga hujung nyawa.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah