Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

11.11.11 impian 111,111



Weee, hari nie dah mula keja selepas bercuti 3 hari sempena raya aidiladha. Camne korunk, apa pengorbanan yang korunk lakukan untuk tahun nie. Hope semua nyer best lah erk. YY best sebab dapat banyak makan sup lembu fresh punyer, nasib lah x naik darah kan.

Hokey, balik kepada tajuk. lagi 3 hari tarikh tue akan berlaku. So, bila tarikh chantek ramai lah yang nak buat sesuatu pada tarikh tue. Nak kawin lah, nak beli kete baru lah, tue tak termasuk yang nak pindah rumah baru kan. Sesape yang besday tarikh tue, mesti rasa seronok giler.

So, pepagi duk layan twitter, perasan lah tweet Fafau yang mengimpikan follower nyer mencecah 111,111 pada 11.11.11 nie. Haaaa, apa kata korunk realisasikan impian fafau tue.




FOLLOW TWITTER FARA FAUZANA 


Best tau kalau korunk Follow fafau, sebab dia x sombong. Tweet kalau x bz mesti balas punyer. Dan paling best YY pernah dating ngan Fafau. citer kat SINI. Dating pun gegara twitter jugak.

Nampaaaak, kitaorg SENTAP kalau korong x follow, muahhahahaha !!!!


Kalau sudi meh lah follow TWITTER YY jugak kat SINI


p/s : layan twitter lagi best lah dari FB sekarang. apa pendapat korang???

***** ^^ *****



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah