Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Dating bersama Fara Fauzana & Angah Raja Lawak.


Berdating dengan #RETIS menjadi pujaan ramai kan. So, camne YY leh dating dengan 2 #RETIS hebat nie. Haaa, dah tentulah sambungan dari entri SINI . So, YY pun menuju lah ke Cineleisure @E-Curve. Nasib lah x jem, walaupun sesat sikit masa dah masuk area Mutiara Damansara, gegara x tahu yang Cineleisure tue dah tukar nama jadi Cineplex. Tapi xpe lah. yang penting sampai pada masa yang di tetapkan.

Tayang tiket yang Fafau belanja

Sibuk duk tweet lagik, kot2 ada yg nak join. Eh, dari tepi gemok nyer saya.

Dalam 10 minit tunggu, then nampak Fafau sampai. Apa lagik, Fafau sebut lah "Say What??", then kenalah jawab "Twitttt". Hokeeeey, mmg teruja dapat jumpa Fafau. Borak2 macam dah kenal lama. Mmg best lah. Siap Fafau share pengalaman jumpa dengan Kimora Lee. Aikkk, sape x tahu yang Kimora Lee datang Malaysia?? Siap bg tgk gambar2 Fafau ngan Kimora dalam hp dia. Tapi kisah2 menarik off record yer. Dah janji ngan Fafau nak tutup mulut. ngeh3x. Sebelum masuk panggung YY siap belanje air lagi mengikut pilihan memasingg. YY haruslah pilih Ice Lemon Tea, my peberet.

Fafau suh order air.

Bayar time, thanks Fafau belanje air ngan tiket wayang



Sebelum masuk panggung, posing dulu depan POSTER ALAMAK TOYOL - picture credit to JMR

Dah habis menonton, picca credit to JMR

with Angah Raja Lawak.

Then wayang mula kul 7mlm. Mula citer dalam 10minit camtue, Angah Raja Lawak baru masuk panggung. Dalam gelap pun dia leh tegur kitaorg yang tengah kusyuk menonton nie. Dah lepas puas gelak2, sampai nak tekeluar isi perut. wayang habis, harus lah sessi bergambar. Mmg seronok sekali - sekala 'dating' ngan #RETIS. The best part is, dapat kenalan baru.

YY , Fafau dan Rakan Blogger JMR

Gegara berdating ngan Fafau dalam sessi menonton wayang bersama rakan2 twitter. Menyebabkan YY pun dapat kawan baru jugak. Meriah TL YY dengan tweet dari kengkawan baru. Kawan dicari, musuh dijauhi.. Eh, betul ke ayat YY nie.

Diantara kawan baru yang YY jumpa ::

@JMR
@didikwhayodi
@syidahrashid
@mainurazrinda
@FrideyZeraus

Meh ler follow Twitter FAFAU < SINI >

Meh Follow Twitter ANGAH RAJA LAWAK < SINI >

Daaaan, follow twitter YY < SINI >


ok bye,

maaf gambar tunggang terbalik dari penceritaan. menaip di pukul 2pagi memang ini lah hasil nyer. Pagi kang mahu raya atas tilam nie. muhahahaha, Dating punyer asal.

P/S :: Review pasal FILEM ALAMAK TOYOL , YY sambung nanti yer. Mata dah kelat.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah