Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Aduhhh !!! malu sungguh, suka2 hati dia jerrrk !!!!


Weee ~ ~ ~ mood nak marah nie. Adalah satu blog nie sesuka hati dia jerk menggunakan nama YY dlm blog dia. Memula dapat tahu, YY terkejut gak. Sampai hati blog nie , mempermainkan hati YY. Kejam Hokey !!! dah ler YY baru balik tengok wayang Filem baru #IMMORTALS. Best sangat, tapi YY tersentap jap. Nak kena bina mood balik nie, dah ler malam nie YY ada event nak g. Haruslah mood happy.


So, apa kata korang terjah blog yang kejam menggunakan nama YY sesuka hati dia. < SINI >


p/s : kalau jd kat korang, mood apa sekarang?? Ada rasa macam nak guling2 tak.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah