Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Special Screening | The Twilight Saga : Breaking Dawan Part 1


Wee~~~, morning uols. Pepagi sabtu dah bangunkan. Padahal malam tadi YY tido agak lewat gegara layan DVD Korea, Tajuk PASTA. Ada 6 CD nak habis kan tueee. Demi nak tahu kesudahan YY gagah kan diri. Dah ler pepagi nie YY nak g tgk wayang nie.

Terima kasih buat apam_manis sebab bg tiket kat YY. Sebelum nie diowg bg tiket Immortals. Best sangat kan kalau dapat tgk wayang free.muhahahahha. Korang pun kalau nak tiket free, jom lah follow apam_manis. Ada banyak lagi tiket yang diowg nak bg tau. Paling best, apam_manis siap hantar tiket kat opis. Special delivery gitueee.




Hokey lah, nak siap-siap. Mybe tegahari YY akan ke program bersama Lisa Surihani. Apa2 nanti YY story kat sini yerrrr.



p/s: Tiket AIM pun apam_manis yang bg.bessssst !!!!


Follow apam_manis < SINI >


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah