Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Pertama Kali Tapi seronok :))


Wee ~~ hari nie mula keje selepas bercuti 3 hari. Selamat pagi dan selamat tahun baru semua. YY mulakan hari ini dengan ceria walaupun mlm tadi xleh nak tido gegara minum white coffee. Ibu dh buat, anak minum jaaa. Last2 terus tak leh tido. Padan muka sendirik kan.

Hurrrm !! YY nak citer bab festime menonton bola di Stadium. Nie pun sebab kawan ada tiket lebih, so ajak lah YY. Memula tue macam xmo pergi, sebab kebetulan hari tue kan hujan. Dah ler janji di pintu utama stadium, haisssh mengagau lah nak mencarik jawab nyerrr.

But, x rugi rupa nyer . Best kot menonton secara live. Yang xleh blah, bila Malaysia gol jerk, YY plak yang terover melompat-lompat. Seronok tak terkata kot. Walaupun Malaysia kalah, tapi sokongan tetap buat Harimau Muda kita. Yakin BOLEEHHHHHHHHHH.



p/s : rasa macam nak g tgk bola lagi lah secara live.


* bahana menjerit, hari nie sakit tekak dan batuk2. Haisssshhh dugaaan. Macam nak demam.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah