Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Si 'Ijau' buat perangai, Rupernyer nak 'tenaga'.

Assalammualaikum *___*,

Minggu nie YY agak stress jugak lah. Mana tak nyer, isnin pagi masa nak g keje si 'ijau' buat hal. Xmo hidup plak dah. YY cuak jugak, haissh nape lah buat hal kan. So, terpaksa lah YY g keje dengan si 'merah'. Kat opis tanya2 lah pendapat yang pandai pasal kete nie kan. Then , Azam kata maybe batery or alternater ( betul ke eja nyer nie ).

Balik jer keje, YY terus g beli jumper. Nak jump kan si 'ijau' ngan si 'merah'. Tipon adik suh balik jap, kebetulan adik xde pizza nak hantar ( adik YY keje kat Domino's ). YY x berani buat sebab azam duk takut2 kan kata nanti kete meletop. Wowww, seriau jap. Then bila dah jump, si 'ijau' pun hidup.

Si 'ijau' dan Si 'Merah' sedang menanti untuk di jumper kan.

Nak jadi citer, Selasa pg dengan kompiden YY start si 'ijau'. Halamak, xleh hidup plak. X pasal kena bawak si 'merah' lagi. Rabu pun macam tue gak. Xleh hidup lagi, padahal balik keje selasa tue YY dah jump dan bawak si 'ijau' jejalan. Nampak macam ok jaaa. Sekali pg tadi buat perangai lagi.

Nampak x,..adik YY dengan baju Domino's

Adik YY kata, "nie pun nak amik gambar eh", hahahaha.

Then, balik keje td dapat idea nak tuko batery si 'merah' dengan si 'ijau'. Terus ok. So, si 'merah' dah xde batery. Batery si 'ijau' hantar charge kat kedai dengan kadar RM10. Esok baru leh amik. Lama kata nyer nak charge tue.

Hope esok pagi si 'ijau' ok lah. Dah lah besok YY nak nginap kat Seri Pasific Hotel. Hasil dari kejayaan YY kat SINI. Nak merehatkan diri, selepas cuti2 dan masalah yang melanda. :))




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah