Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Touching di Malam Hari.

Assalammualaikum *__*,

Tadi kan, kat opis kan. YY duk berborak lah ngan dudah pasal download mendownload filem nie. Tup2 Dude cakap, dah tgk ke Filem yang ada Mia Sara, Lisa Surihani , SS ngan Bront. Puas lah duk fikir, sebab memasing tak ingat tajuk. Then, bila dah ingat, yeaaaaah Filem 'SEKALI LAGI'. YY masa kat panggung mmg x sempat nak tonton wayang citer nie.



Then balik umah, YY pun buat operasi lah mendownload, sampai terlelap2 menunggu. Bila dah tgk, serius mmg best, dan touching2 sampai bengkak mata. Haaaai, nie lah masalah YY, kalau baca novel pun leh nangis2 sampai bengkak mata, nie pulak tgk filem kan. Jgn esok bangun pun mata bengkak sudah. Malu ehhhh, kang ingat gaduh ngan 'mamat' plak. Eh, ngan mamat kucing kesayangan YY pun kitaorg selalu gaduh tau. Biasa lah , berebut tempat tido.


p/s : sape dah tgk 'sekali lagi', best kan, kan, kan.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah