Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Trip to KOREA | Day 1 @Hannam Dong

Assalammualaikum *__*,

Hai uolss, lambat nyer YY nak story pasal trip to Korea kan. YY ada lah citer sikit kat SINI kan. tapi lepas tue terus diam seribu bahasa. Maklumlah, aktiviti banyak sangat sampai x sempat nak karang ayat tuk blog nie. Yang penting picture sempat load kat FB. Tue pun atas permintaan rakan2 yang x sabar nak tengok gambar2 kat Korea. Minta maaf lah kalau sesape yang x berminat nak tahu tue yer.

ready nak kuar jejalan.

di depan umah Kedutaan Malaysia

di tepi jalan besar Hannam Dong

Kat jejantas pun jadi.

Petang hari pertama, we all plan nak jejalan sekitar Hannam Dong. Kawasan nie banyak embassy. Ada beberapa negara kat sekitar nie. Kebetulan Malaysia yg paling atas sekali, untuk makluman kawasan muka bumi Korea nie berbukit bukau. Semput jugak bila nak menapak sampai atas. Semangat berjalan nyer pasal, sanggup tue.

Nie lah tempat diowg main bowling

Itaewon,.. kalau nak cari makanan halal.





Sempat lagi yg lain layan main bowling. Kebetulan ada satu pusat bowling berdekatan dengan kawsan yg kitaorg duk posing x habis2. Sambil yang lain berbowling, YY ngan angah, achik ngan alang sibuk bergambar dan belajar cara terbaik nak amik gambar guna DSLR yang alang baru beli sebelum g Korea. Orang Korea pun pelik kot tengok kitaorg asik bergambar x habis2.


* Nak citer panjang2, lagi teruja nak letak gambar bebanyak, harap korunk x muntah. huaahuahuahuaawwww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah