Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

7 Syawal | mula bekerja tapi,.....

Assalammualaikum *__*,

Hai uolsss, camne mood raya masih berkeliaran ke?? YY hari nie dah mula keje. Tapi kan, kan, kan,..


macam xde keje ja. Dari pagi tadi YY duk blasah baca novel, dah settle. Skg nak mula baca lagi satu novel. Nampak nyer hari nie masih mood raya kot. Ramai x mula keje lagi, so keje pun x berjalan.

Dalam hati YY dah xde kat Msia. Dah sampai ke negara yang YY nak bercuti lagi 2 hari. Terujaaaaa sesangat. Tapi , YY 1 benda pun lum pack lagi. Kang kalau pack last min for sure ada ja barang tertinggalkan. Doa2 kan semua berjalan lancar yer. Hati ada dup dap dup dap lah.





p/s : malam nie plan nak pack barang, tapi ada orang ajak tgk Final Destination 5 3D laaah. Camne eh??






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah