Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Passport Ready | Impian semakin hampir menjadi kenyataan

Assalammualaikum *__*,

Seperti yang sedia maklum, YY akan ke SINI pada 9 Syawal. So, harus lah buat passport kan. YY x pernah ada passport pun. Dulu kalau keluar pun guna passport kumpulan ja. Kebetulan Alang cuti dan Dilla keje malam. Kitaorg pun plan nak buat passport kat JIM, W.maju.

Menunggu giliran berurusan dengan JIM


Pagi tue YY masuk opis dulu, minta kebenaran boss nak kuar petang ke JIM. Kebetulan Boss pun sibuk nak buat passport, maklum opis pun buat trip ke Beijing Syawal nanti. Nasib ler cuaca baik,, xler jalan sesak sangat. Lagipun bulan puasa kot, xde org nak kuar tengahri cari makan kan. Terkejar2 YY sebab ingat tengahri JIM tutup.


tadaaaaa, passport SIAP

Sekarang kalau buat passport kejap je siap. Dalam 2 jam settle semua. Untuk 2 tahun cuma RM100 ja. YY dengan Dilla ja yg berurusan. Alang jadi Bodyguard. Habis urusan kat JIM, alang ajak singgah JJ,W.maju. Nak cari barang cikit, maklum lah nak jalan jauh kan. Ada jer yg nak beli baru kan. Alang beli jeans, Dilla plak beli barang hantaran maklum lah nak kawin bulan 12 nie. YY ja blum ada feel nak membeli-belah. Ada masa lagi kot. Suka tau buat keje las minit kan.


Ini bakal HANTARAN ku,... kata DILLA
Syhhhh !!! jgn bgtahu sesape tau Dilla nak kawin,.. reaksi Dilla
Dilla nyer barang, Alang yg bayarrr,.... kakak yg baik kan, kan, kan.
Tidaaaaak, Mana nak cekau duit Coti2 KOREA nieeeee ,.. kata Alang kot


Semakin teruja bila hari nyer semakin hampir. Agak2 ada jumpa pelakon KOREA x ?? yang YY kenal RAIN je sebab memang minat layan citer dia FULL HOUSE. Korunk doa2 kan semua nyer berjalan lancar yerrr. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah