Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Suka2 Ajak Kawin ::

Huh !!! berlaku 1 kejadian yang x di ingini,.... kisah nyer bermula macam niee,...

Kebetulan umah kita berlaku masalah singki sumbat, sampai air melempah2,.... jadikan ibu kita pun panggil lah sowng nie, kebetulan ibu mmg kenal rapat lah pun,..... minta tolong betulkan apa yang patut kat paip yang sumbat tueee !!! so,..mlm semalam dia datang tgk,then minta deposit rm50 sebab nak beli brg nak ganti apa ntah,... ibu bg then dia pun balik,....kita tgk ja, malas nak layan,... tgk mamat tue pun macam x betul ja....

So, hari nie, dia dtg nak betulkan lah paip yang sumbat tue,....kita pulak baru balik keje, kita tgk2 macam tue ja lah apa yg dia buat,..... ngupernyer , teruk gak kesumbatan yang telah berlaku,.... kita hope sangat past nie suma jd seperti biasa sbb susah nyer kalau singki tue sumbat,... nk basuh pinggan pun buat hilang mood ja,.....

Masa duk sibuk mamat tue buat keje,.... dia leh buat soalan....."nie anak ibu yang sulung eh, dah kawin ke",...then kita dgn hati murni dan jujur pun jawab lah,... "blum", .. tetiba dia buat senyum gatal hokeeyyy !!!....x lama lepas tue, tgh dia buat keje, kita dgr dia cakap kat ibu,... "ibu,, saya nak kawin ngan anak ibu lah,... ".... owh,bila kita dgr jerk terus rasa nak muntoh,... lari masuk bilik,.... giler kot mamat niee,....


Bila dia dah balik,... kita kuar dari bilik,... ibu cakap mamat tue sibuk2 cari kita,.. huh !!! xmo kita kawin ngan org dah berstatus suami orang, anak pun berderet eh,....takut jugak kita, mamat tue macam kepale x betul ja,.... ahaaaiiii, lelaki macam tue kan, x cukup dah ada bini,.. ada hati nak menambah !!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah