Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Kebizian Melanda ::

Huh !!!, nak hupdate pun x sempat. Nak ngadap PC lagi lah x sempat. Nie suma gara2 "PERTANDINGAN BOWLING " yang akan diadakan pada ahad nie. Payah nyer jadi AJK. Banyak hal nak uruskan. Mana nak settle kan keje lagikkk. Memula nak buat bowling nie macam xde sambutan jerk. Bila tanya suma macam x minat ja. Tapi smlm bila buat undian kumpulan, halamaaakkkk ramai nyer join. Suma ada 14 group, dan hari nie di tambah lagi 1 group ,.. so dah jadi 15 group. Meriah,.. !!! meriah.

masa nie bowling anjuran PERKEP
My Team
A.Aida The Produser
p/s : sajer tepek picture nie main bowling anjuran PERKEP @Wangsa Walk, ada Zed Zaidi dan A.Aida sebagai artis jemputan.

Hadiah yang menanti,.. Banyak woooo
Pandai nyer AJK hadiah cari Sponsor


Bab hadiah paling x sangka, banyak sponsor tue, memula g tgk pun dah terkejut ( dlm hati hope dapat lah sangkut 1 hadiah), hihihihihihi. Partner pulak MC, haiyoooo perlukan bantuan lah. Hope semua nyer berjalan lancar ahad nie. Mari lah kita bersukan bagi merapatkan hubungan diantara kakitangan dan keluarga sebab pertandingan bowling nie untuk kakitangan dan keluarga tau. Apa-apa pun tunggu cerita selanjut nyer nanti.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah