Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: MiSi MeriSik Tapi,... ::

Masih Lagi xsedap hati nie,... tapi hati meronta2 nak citer. Suma tau kan kita ader adik lelaki sorang ja,... tue pun yang bongsu,.... Diam x diam adik kita nie dah 26thn pada thn 2011,so kira sendiri lah yer tahun bila dia lahir,.... Dah nama pun bongsu,lelaki sorg laks tueee,.. sangat lah manja hokeyy !!!! Skg pun kita mmg duk berdua ja ngan adik sebab ibu telah pun memindahkan diri sendiri tggl ngan angah di kajang,... time cuti2 ibu mai ler ke setapak ini,..!!!

So,... sangat x sangka bila adik kita sudah mempunyai sesorang di dalam hati nyer. Siap suh ibu g merisik. owh !!!! kami kakak2 nyer nie mmg x percaya tau, yo lah, dah ler manja,... semua urusan dalam umah akak nyer jugak yg buat,.... then tetibo nak kawin kah !!!! Mau jugak adik langkah bendul kakak2 dia yg x kawin lagik niee,....

Angah Jadi Drebar
Jadi Boss kat sebelah ( malas bwk kete)
Seperti yang di janjikan, Sabtu lepas zohor kitaorg gerak, g 3 kete ja ( cousin, makngah pakngah, & my family ).... bukan jauh pun, kat gombak ja... setapak to gombak, sgt dekat,......... sampai2 di sambut oleh family si 'gadis',.... hurmm !!! layanan hokey,.. pak ngah ngan ayah si 'gadis' borak macam dah kenal lama ja,...Cuaca kat luar pulak duk renyai2, mcm merestui ja,..... kita ngan angah buat hal sendirikkk,.. x tau nak borak camner. Janji wakil kakak kepada si adik ado !!!!

Penat dan Lapor
lamp chop combo
banyak eh !!!
Mix Steak
Chicken Chop Combo
Sempat lagikk posing sebelum balik

Selesai segala perbincangan,... kami semua berpecah membawa haluan memasing,.... kita,angah ngan ibu terus menuju ke SOGO,... kata angah ada SALE,... then jejalan plak ke Pasar Malam Jln TAR,... lama sudah tidak ke pasar mlm tueee,........... Selesai urusan di pasar mlm,.. terus menuju ke Kg. Baru,..  sebab ngidam mau makan Western,....di STEAK HOUSE,.. sangat meriah kat sini, orang ramai,... sebab westernnyer sedap dan harga sangat murah hokeeyyy !!! x jumpa dah kat tempat lain harga macam niee,.... huh!!!! sampai umah kul 10mlm, sangat penat tapi best sebab dah lama x jejalan ngan ibu,... !!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah