Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Header punyer pasal ::

yuhuuuu, hari ini rasa happy giler, sebab dapat buat header sendirik guna photoshop. Semua nie bantuan si kembar Iza bg download sofeware Photohope ( walaupun x ler chantek mana tapi atas usaha sendirik rasa bangga gak arrr ). Padahal sebelum nie lama dah cuba download tapi x sampai hajat. asik failed ja. Kebetulan Iza sorang ja kat umah gara2 amy ke melaka ada wedding mau attend.

Iza & Amy 'si kembar'
Aktiviti sebenar nyer nak lepak jap kat umah iza, sbb nak bljar cara download file guna torrent. Dari pagi sampai ke petang berjaya lah dapat satu citer iaitu SALT. Lama jugak nak tunggu satu cite habis di download. huhuhuhu!!!,.. sampai pale poning jap.


Citer nie kita berkenan sangat walaupun dah tgk kat wayang. Mmg layan wooo, Skg dah petang terasa nak makan McD, so ...... IZA cepat siap kita pergi serang McD berhampiran,... NYUM3x.




Banyak nyer ilmu dapat hari ini berkenaan aplikasi dlm komputer. Thanksss to Iza sebab jadi sifu hari ini. Lepas nie mmg asik ngadap lappy lah jawab nyer,.. huhuhuhuhu !!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah