Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: COMEINYAKITASEMUA ::

apa punyer malang mlm nie,.... line lembabs gilerrr, nak chatting kat fb ngan angah pun xleh. geram seh,.. baru jerk nak gosip2 kan,... biasalah, gosip citer semasa jerk,.. !!! sambil2 blogwalking kan, prasan kat shoutbox ada org telh mengetag diri ini di dalam entri terbaru nyer,... so, kita pun menerjah Noor Amirah ,.... x sangka plak cik adik kita nie mengtag kita dgn 8 soalan hokey !!!! punyer banyak nak jawab,....i'll try my best yer adik amirah,....

COMEINYAKITASEMUA


1) anda xBOLEH kuar rumah tanpa apa ?
*purse sebab mykad,, lesen , duit semua dalam tue kan,...
*kunci kete , kalau xde camner mau bawak my green car,.. ngeh3.
* handphone sebab dah tua2 nie 1 phone number pun x hengat,... lalalalala

2) b4 kuar apa anda akan tempek pada wajah mnawan anda ?
*sebelum kuar mesti ler pakai yg senonoh kan,..
* produk yang di tempek adalah pelembab oil control dari Garnier
* bedak compact Silky Gurl
* Pelembab bibir Lip ice Sheer Color
( alamak, brand suma cecampur kan,.. belasah jerk janji sesuai ) 

          3) apa status anda sekarang ? single ? bersuami ? janda ? duda ?
              *owhh !!! susah gak nak jawab bab nie,...
agak2 jatuh saham x kalau jawab,...... hahahahaha
hokey !!!! meh ler nak bocor rahsia nieee,....
Status diri ini adalah tunangan orang eh !!! 
tapi jgn nak tanya soalan "bila nak kawin",... 
yang tue mmg xde jawapan hokeyyy !!!

 4) apa yg anda lakukan sebelum tdor ?
*basuh muka ngan pencuci muka garnier ( opss perlu bgtau ke pencuci muka hapa )
* minum air
* tgh guling2, sessi mendelete msg x berkenaan sampai lah terlolap

5)anda pnah ada secret admire x ?
* opss !!!! camner nak cite eh,...
dolu2 ada lah masa sekolah kan ( budget cun jerk ),org tue pun dah kawin skg
tp sendirik admire orang ada gak ,.. !!!!!
 apa lah cite dia skg eh (opss, terngimbau kenangan plak )

6) anda rasa anda romantik x ?
*rasa macam yer,... tapi macam x,...
 hadooiii !!!! x tau lah nak jawab soklan nieee

7) tmpat yg anda nk pergi sekarang ?
* planning nak ke korea,..hope jadi kenyataan for this year trip,..
doa2 kan eh !!!

8) pdapat anda ttg blog sy ?
*baik,.. sbb di tag, kena lah jawab kan,...
 bg puji2 sikit ( dapat hadiah ngak ) hehehehe

* blog sweet,..
* sama2 hijau laks kan,..
*penggunaan ayat entri senang di fahami,...
Blog simple but nice,..

Hokeyy ,.. sini nak tag pulak teman2 yang agak2 ada kesempatan x nak menjawab soalan nie sumaaa,...

Fizah ( Chillie )
Si Manis Sara
Izyan

Halamakkk !!! ramai lah pulak yg di tag,.. soklan no 8 tue,... sila jawab tentang blog YaNa YassiN ,... Sekian Terima Kasih.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah