Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: IsNiN Lagi ,.. arggghhh Nak Bercuti ::

Morning uolsss, Isnin datang lagi. Banyak yang perlu dilakukan. Keja boleh tahan banyak nyer. Hari nie pun mau jadi ceti sebab nak collect duit Ahad nie ada tournament Bowling, So sebagai AJK kena lah bekerja kan. Dalam hati rasa x sabor nak tunggu bulan 4 sebab nak pergi tempat yang dah plan setahun nak pergi. Sayang nyer plan pergi berenam dah jadi 4orang. Nie semua gara2 salah faham.

Di Bukit Bendera ,.. alang, achik, kite, angah, ateh
Sebelum nie kita pernah citer pasal adik-beradik PRS kan,... kat SINI kisah nyerrr. So lepas aktiviti percutian ke Penang >> SINI . Kitaorang plan tahun nie mau ke Langkawi. Walaupun dah pernah pergi, Feel x sama tau pergi dengan family dan pergi dengan kengkawan. Memula plan nak g semua along ( kita ), angah, alang, achik, ateh & adek. Tapi last min ateh & adek x jadi mau menjoinkan diri. Rasa x best nyer sebab x cukup korum. Memula tue cam hilang mood gak arr, sebab semua nie berlaku sebab salah faham, tapi kita fikir positif jerk,... maybe ada hikmah kan.

Tunggu,... Kedatangan KAMI


p/s : ateh : jgn majuk lelama, along sayang ateh,
       adek : Apa2 pun jadi kita tetap adik beradik.
       andak : sebelum pergi langkawi, kami akan melawat mu. Xsabar nak tggu anak buah lahir.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah