Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Akhirnyerrr,.... impian tercapai.

Hai semuaaa,... lama nyer kita x story mory kat sini kan,... nak citer sikit lah,...sebenarnyer kita telah pun mendapatkan lappy yg di hajati,.. lamaa wo nak 'mengumpul kewangan' tuk dapat lappy niee,....yer lah sejak kisah kecurian tahun lepas (citer Kat SINI ) ,... mmg payah betul nak hupdate blog,....tahan ler guna pc opis yg laju nyer pagi ja,... bila masuk petang,, ya adooooooooooo !!!!

pada hari yg di janji kan,.. kita pun menuju ke lowyat,.... memula janji ngan kembar & Wen,... tapi last minit tggl kt ngan Iza jerk sbb Wen x sihat,... Amy plak ada keje nak selesai kan,.....

Duk pusing2 kat lowyat,... last2 kitaorg melepak punyer lama kat "ALL IT",... kebetulan kedai nie tempat hubby Wen keje. Selepas fikir dan menimbangkan segala kemungkinan dan budget yg bersesuai,... kita telah memilih untuk membeli lappy ini  ,................................
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

PINK COLOR
tapi nampak macam purple

iza yg menemankan ke lowyat
Menunggu Lappy kat belakang tue sedang di update
me & Iza
Balik dari lowyat,... kitaorang singgah makan kat satu tempat nie,... sangat nyaman hokeyyyy,.. nama pun "SANTAI" ,... dekat ngan HUKM,.... menu nyer layans gak,.... hurrmmm !!!! lain kali boleh lepak kat "SANTAI" lagikkk,... !!!

mushroom sup

Nasi goreng "santai"

Kuehtiaw KungFu

Menarik kan nampak menu2 ini,..!!! Gambar "SANTAI" nie segan nak amik, sbb ramai sgt org lah,.. hehehehehe.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah