Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Hidup Perlu Diteruskan ::

Selepas balik dari ziarah adik Fazli,...Sajer lah lalu jln lama,... adik2 semua duk bising cakap dah lapor,... mana x nyer, gerak dari pg,... sampai2 jerk dah masuk waktu makan tengahari,...so, kita pun sepanjang mendrivekan diri, usha2 gak kekalau ada tempat makan best,.... then sampai kat Tampin,... adik nampak 1 restoran nie,... yer lah restoranm penah masuk tv kan, kita dah terlajak terpaksa buat u-turn gara2 semua nak gak makan kat restoran tue,... nak tau restoran apa,....................... tadaaaaaaa

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Bila dah kenyang,.. kami pun teruskan perjalanan,.... tetiba adik cakap nak makan cendol plak,.. dari kita nak masuk highway, terus gerak ikut jalan lama lagikk,.... aiyokk, kaki dah lenguh drive, bila lalu jalan lama dah tentu lah banyak lori kan,...... tapi apa kan daya, sampai jerk kat kedai cendol yg famous tue,.... tutup lah pulak,... tiada lah rezki kami untuk menikmati cendol Leman Dawi,.. yg pernah masuk dalam rancangan Majalah 3 tueeeee,...............Then angah bg cadangan g kat kajang,.. ada cawangan Iceroom,.. memula kita cam blur gak,.. kedai apa IceRoom nie kan,.. ngupernyer kedai escream,.... ibu laks mmg dah suka giler ngan escream IceRoom nie gara2 angah pernah bawak ibu kat cawangan Nilai,.... IceRoom nie pernah masuk rancangan Jalan2 Cari Makan masa Serina jadi Hos,... Sebab tue dah terkenal sekarang,.. layan jerk escream2 yg telah kami belasah,... lalallalalala !!!!


Ibu Ngan Adik Blur pilih escream

Posing dolu





Sampai umah mlm sudah,.. giler punyer penat,... Sok mau keje lagikkk,..... Tido lah,... Bye2 semuaaaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah