Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Casio Exilim EX-TR15 Art Shot Smart Laah :)


Asalammualaikum,



Apa aktiviti korang hari nie ?? Ada rasa macam nak bergambor tak ?? Nie YY nak sambung citer pasal Camera Casio Exilim TR15 macam yang YY pernah citer sebelum nie. Korang boleh baca pasal Camera Casio pink dan Citer pasal camera boleh remote dan wifi.




Haaa, kali nie YY nak citer pasal fungi Art Shot dan Skin Brightening mode. Effect yang ada nie buat gambar korang cun giler dan sangat flawless . Xyah sesusah nak guna camera 360 yang orang duk sibuk guna nak bagi gambor cun melecun.



Casio Exilim Camera EX-TR15 




Ada skala untuk korang boleh adjust tahap kecerahan yang korang inginkan. Meh YY tunjuk contoh yang YY dah buat.




Effect Exilim Camera Casio TR15  100Effect Exilim Camera Casio TR15  101Effect Exilim Camera Casio TR15  103Effect Exilim Camera Casio TR15  102

0                            3                               9                            12


Bacaan dari 0 – 12 , nampak lebih cerah. Walaupun sebenarnya kulit ya adoooo Smile with tongue out




Camera Exilim Casio TR 15  900


dari bacaan 0 sehingga 12. Boleh pilih tahap kecerahan yang di kehendaki.




Selain itu ada lagi fungsi – fungsi art yang lain . YY suka guna kan effect HDR . Gambar nampak lebih menarik dan unik. Diantara ArtShot yang ada :


1. HDR Art

2. Sparkling Shot

3. Toy Camera

4. Soft Focus

5. Light Tone

6. Pop

7.Sepia

8.Monochrome

9.Miniature

10.Fisheye


Effect Exilim Camera Casio TR15  121

HDR Art – Unik kan color dia menarik




Effect Exilim Camera Casio TR15  122

Sparkling Shot – Nampak tak lampu yang sparkling tuee.




Effect Exilim Camera Casio TR15  123

Toy Camera




Effect Exilim Camera Casio TR15  127

Soft Focus




Effect Exilim Camera Casio TR15  126

Pop




Effect Exilim Camera Casio TR15  111

Miniature




Effect Exilim Camera Casio TR15  137

Fisheye





Seronok tau menggunakan camera yang ada pelbagai effect nie. Di ditambah yang camera Exilim Casio TR15 turue ada fungsi edit meng edit. Best lah boleh terus instagram gambor dah siap edit kan. Boleh letak frame , boleh letak pelbagai jenis imaginative .




exilim camera effect


Pelbagai jenis imaginative






exilim camera tr15


Pelbagai jenis frame






Effect Exilim Camera Casio TR15  135Effect Exilim Camera Casio TR15  136

Edit terus guna camera Exilim Casio EX-TR15







So , nampak tak betapa best nya camera comel pink Casio Exilim EX-TR15 YY nie. Puas hati guna , dah ler comel bijak pulak tue. Memudah kan keja YY tau. Tak yah nak edit2 lagi guna computer. Semua nyer hanya di jari .






P/S : Ada lagi nak citer pasal kelebihan camera comel, nanti YY sambung lagi eh.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah