Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Tru Care Nano Silver ubat gigi pilihan



Assalammualaikum,



Nak citer kat korang nie, YY kan pernah lah pi check up kat Klinik keihatan. Then kebetulan masa tue dah beberapa hari YY mengalami gusi berdarah. Doctor siap tanya pakai ubat gigi apa ? Berus gigi keras ke ? Darah banyak ke sikit. Sampai kan YY diarah untuk amik darah bagi memastikan apakah punca gusi berdarah. Ngupe nya Doc syak maybe ada sakit iaitu talasemia .




IMG_4569


Balik dari klinik, cuak tau. YY siap google lagi talasemia tue apa. Nak menunggu result darah amik maa 2 minggu gak. Then bila sampai masa nak tahu keputusan , alhamdulillah YY takde lah penyakit berbahaya. Jadi Doc aran kan guna ubat gigi beresuaian dengan berus gigi yang lembut.



Ubat gigi Tru Care Nano Silver   105


Memacam gak lah ubat gigi yang YY try, ada kala berdarah jugak gusi lagi. Macam musim plak. So, bila YY berpeluang mencuba selama 2 minggu ubat gigi Tru Care Nano Silver YY terus jatuh cinta. Memang sesuai dengan YY.



Ubat gigi Tru Care Nano Silver banyak kelebihan nya. Bukan setakat menjegah gusi berdarah, boleh jugak hilangkan bau mulut dan menjegah jangkitan kuman dan Mengurangkan sakit tekak.



Ubat gigi Tru Care Nano Silver   102



Teknologi Nano di dalam ubat gigi nie, adalah satu teknologi baru berfungsi sebagai anti-bakteria . Bila dah ada anti-bakteria, haruslah tugasnya melawan bakteria dalam mulut supaya nafas mulut kita lebih segar dan menguatkan struktur gigi.




Ubat gigi Tru Care Nano Silver   101



Now YY xde lagi masalah gusi berdarah, nafas pun lebih segar. Baru best nak bebel pepanjang depan orang. Keje sebagai blogger memang selalu kena communicate kan. Senyum pun penuh yakin jer .




Ubat gigi Tru Care Nano Silver   103




Korang pun boleh dapatkan sample trial ubat gigi yang best nie. Cecepat lah dapat kan info di FB Tru Care Nano Silver .




FB:





Website:

 
 
P/S : Ubat gigi halal, yakin nak guna.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah