Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: With LOVE ::

Kita ngan family sangat suka buat aktiviti luar tau,... kekadang g main bowling,.. kekadang tgk wayang,.... kekadang shopping,... paling tak pun kitaorang kuar makan 1 family,... bila dengan keluarga rasa happy jerk bila boleh borak2, cite, sambil beraktiviti,.... jadi pada cuti Krismas hari tue,... we all plan nak jln2 coci mata dengan niat nak tgk wayang kat midvalley,....

Kebetulan 25 Dis 2010 jatuh hari sabtu,.... adalah kawan kita buat majlis kawin kat serdang,... Khairul Amilin si pengantin nie kawan ms sekolah rendah dulu,... Sek. Ren. Jln Kuantan (1),..alah yg sebelah tasik ttwangsa tue,....adik dia plak sekelas ngan adik kita angah,... so memasing mmg xpernah jumpa lepas sekolah kecuali bertemu di fb,........ pagi2 lagik kita dah gerak ke kjg, sbb ibu, angah ngan alang dah tggu kat sana,.... kitaorg gerak sekereta ja,.......... the best part is,...kitaorg kuar kul 11.00 lebih,.. tp sampai dekat kul 2.00ptg,... gara2 x tau jln dan sesat giler2 kat dalam kawasan Serdang, sehingga lah ada sebuah keluarga nie terbetemu nak pegi majlis yg sama,... kitaorg follow blakag jerk,..... klu x, mmg x sampai2 gak kot,.. nie nama nyer org kl, tp buta jalan,... hahahahaha !!!!





* maaf , picture pengantin xder, gara2 segan nak g amik gambar ,... boleh macam tue ????

Habis ker kat majlis Serdang,... kitaorg ke MidValley,... Ya Ampunnnnn, nak cari parking punya ssh, maklum aarrr coti Umum kan,,.... pusing2, last2 dapat kat The Garden,.......... terus tuju GSC, tp org beratur panjang giler,... niat hati nak tgk Narnia 3D,... last2 kitaorg decide nak jalan2 jerk,.... hurmmmmm, shopping memasing x hingat,... kt beli 1 benda jerk,.... angah ngan alang yg shopping x hengat,..... xper lah, diowg banyak duit terselit,.. ahaaaksss,.... kitaorg sampai umah dekat kul 11mlm gak arr,... huh!!!! penat giler , kaki rasa nak tercabut,... tapi tetap best,.... sbb dapat jejaln dengan ibu & adik2,....















note : terpaksa load sikit2 jerk picture,.. sbb line opis lembab weiii !!! nak kuar lunch jap, nanti sambung balik eh.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah