Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Pelancaran Album Mila Jirin (AF)

morning uolss,.... hokey semalam dah story pasal nak g pelancaran album kan,.... kita dapat 2 tix,.. so ajak ler my friends anis g sekali,... sebab Anis mmg suka klu jumpa2 artis nie,.... Kul 7.45 camtue kita org gerak ke MATIC, jln ampang, sib ler jalan x jem....

Acara diadakan di Mini Auditorium, sampai tue dah ramai gak org,.. wartawan pun ada sebab lepas showcase dan pelancaran,akan diakan sidang media,... hurrmmm, yg kita kenal wartawan melodi ngan galaxi ja,.. Gayah gebu pun ada tau,...diantara artis yg hadir, Noni AF, Dafi AF, Heliza AF, Tam Kechik, ...dan acara di pengacara kan oleh Azlee senario....











Mula jerk Mila kuar,.. wow !!! kechik nyer dia, dalam TV nampak cam besar sikit,... Persembahan mmg best, banyak improvement berbanding Mila dalam AF dulu,.... Persembahan Mila diiringin Band,... Pemain gitar Man kidal pun ado,.. fuhhh !!! mmg best lah,... tgk Fan Mila ramai gak yg datang, siap bawak bunga ngan kek lagik,....Nak bgtau sikit, pelancaran Mila nie dengan kerjasama erama.tv ,... showcase dipancaran kan ke suruh dunia,.. fuhyooo !!!! kira sekarang industri muzik dah makin maju kan,... bagus lah, kurang2 sesape yg x leh datang leh tgk online ja,..

Me & Mila

Me & Man Kidal

Me & Dafi

Me & Gayah ebu

Me & Tam

Me & Azlee Senario
Me & Noni
Me & Heliza


So,... good luck lah kat Mila ( mcm Mila baca jerk kan),...Semoga success dengan apa yang ingin di lakukan,...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah