Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: SahaBat BloGGer ::

Hi uolsss,... kita rasa seronok pulak berblogging kini,.. walaupun time kat opis jer dapat hupdate sebab kan lappy kita dah xder,.. boleh g  KisaH KecuriaN kalau nak tau apa yang terjadikk ( sian kita sampai skg asik guna pc opis, x pun pnjm lappy adik )....Lately nie rajin pulak kita berBlog Walking then follow memfollow blog,... Kaedah nie dapat menambah kan kenalan,.. dan dapat info2 terbaru dari coretan teman2 blog,....traffic pun naik lah sikit,...

Paling best bila kita dah join satu group nie,... mmg sangat mambantu menambahkan followers kita,.. dan x sangka walaupun baru beberapa hari merajinkan diri berblog walking,... follower sudah hampir 100,.... walaupun x ler seramai otai2 blog yg dah ada follower beribu tue,... tapi kita tetap rasa seronok, dan berterima kasih pada yang sudi mengikuti bebelan di blog kita yg x seberapa nie,.....


So,... boleh ke SAHABAT BLOGGER kalau sesape nak berminat nak memeriah kan group nie,.... Then 30hb Januari 2011 nie, siap ada perjumpaan buat kali pertama untuk SAHABAT BLOGGER di TIMES SQ,.... tapi sayang kita x dapat nak join lah,.. kebetulan tarikh yg sama ada seminar yg kita nak attend,.... kalau x mesti best, sebab boleh jumpa ramai kawan2 baru,... xpe, xpe...mybe next time kita leh join kan,.. kan,.. kan,..( dengan harapan ada lagi pertemuan ) !!!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah