Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Launch ALBUM ???

Pagi tadi dah panas hati kan,... leh refer ENTRI nie kalau nak tau lanjut,...skg dh tgh hari dah rasa ok sikit,.. MEMO pun dah siap,.. tggu lah nak letak kat si kancil,.. ngeh3x ( senyum jahat ).

Yang best kan,.. mlm nie kita nak g launch album sorang artis nie tau,...kebetulan ja dapat tiket, kalau bayar x pergi der,.. nak bg hint sikit,... artis nie dari rancangan realiti , kecil molek jer org nyer,... ce teka, ce teka,.. !!! hurmm !!! duk fikir2, perlu ke pakai baju ngelip2 eh,.. ahaaiii xder makner nyer, kang kalah artis pulak.....



Skg nie keje dah settle, kebetulan half day sebab ada urusan yg perlu di uruskan,... ok lah,.. darrr !!! fikir jgn x fikir,.. lalalalalal !!!!! opss, ada kawan call ajak makan ikan bakar kat tanglin, jom join !!! sedap wooooo.

picture ehsan cik google


*tunggu kan entri selanjutnyer eh, ..siapkah artis itu.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah