Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Mau Nonton Wayang ::

Assalammualaikum semuaaa,... yahooo, sok coti tau. Alah, baru beberapa tahun jerk wilayah kl dapat coti time thaipusam,... dolu2 kena koje, ya ampunnnn jalan jem giler klu nak g koje,.... terima kasih sayang gilerrr kat Pak Lah yg bg coti bila nak sambut thaipusam,...

So,..sok coti, ngupenyer Wen dah plan nak ajak AK's tgk wayang,... hurmm !!! pdhal kita ngan alang dah plan nak g i-City,.. jalan2, tgkap gmbar banyak2,... walaupun kita dah penah g, tp i-City best,... leh g slalu !!! Jadi, ...gara2 wen dah booked tiket, plan g i-City pun cancel,.. g pun x best sbb x cukup corum, angah balik kg sbb atuk nyer meninggal kul 11.45pg tadi (alfatihah,moga rohnya di cucuri rahmat),.. achik laksss xmo arr g ,klu angah xder,...

Korunk nak tau wen booked citer apa,..... hurmm !!! tiket kul 11mlm laks tuee,... maklum arr sok kan coti, leh bangun lambat,... nie nak habaq,...... Kami semuaaa nak tgk Filem KHURAFAT,... hasil dr promosi yg gempak,.. cite teman2 yg dah tgk,... yg xboleh tahan, ibu kita pun dah tgk tau !!! tapi adik kita kata ibu kita tgk xder jerit2 pun, macam xder perasaan jerk,.. ahaaksss



Nanti kita story eh, best ke x citer nie,...... KHURAFAT !!!!! X sabar nyer nak jerit2,.hehehehe.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah