Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Besday Ibu

Morning uolss,.... skg kita leh update pagi jerk, time working hour,... maklum arr, xde lappy kan,... nie nak story citer hari Sabtu,....

Ibu & Arwah ayah

Sabtu kan 29hb ,.. so tarikh itu adalah tarikh hari kelahiran ibu kita yg tersayang,.. jadi we all adik beradik dah plan nak g makan2,... kita sebagai kakak yang sulung terpaksa memikir kan tempat yg paling bersesuai untuk kami melepak kan diri sambil makan2 dan borak2,... hari2 duk fikir, nak makan mana eh,.. padahal punya lah melambak tempat best2 kat kl.... tapi otak macam x fungsi ja,... jadi kita buat keputusan nak makan steamboat,.. yang jadi pilihan Restoran Malaya Steamboat kat pinggiran Gombak,... Restoran nie baru lagikk,...

Lompat jap,... nak citer kisah dari pagi,....

Pagi2 lagikk sabtu tue dah bangun sebab nak amik ibu kat kajang,.... yo arr, angah kena g meeting plak, so kita pun gerak ke kajang tapi ibu dah pesan suh lambat sikit sebab nak jogging dulu,... ibu kita nie sejak2 ayah dah meninggal mmg rajin g jogging,.. untuk kesihatan, bukan kurus......dari kajang, kita cepat2 gerak ke kl balik sebab kul 2ptg kita ada tournament Bowling kat e-curve,... anjuran PERKEP pusat,....



 

Selepas habis Bowling dalam kul 6 camtue, bekejar balik,.... sebab dah book nak makan kul 8pm kat restoran yg di perkata kan tadi,..... mmg layan lah Restoran steamboat nie,... sangat banyak pilihan, makanan lain pun ada gak,... nasi ngan lauk pauk,... udang pun besar2 tau,.. i likeeee !!!! Habis makan camtue dah kul 11mlm,... boleh pulak plan nak g karokssss,....Jadi dari Restoran Malaya,... kami menuju ke Wangsa Walk tuk berkaraoke,.... dekat sejam gak nunggu tuk no kami naik,..... balik tue dah kul 3pagi,.. giler punyer penat,... asik driving sampai kaki naik lenguh tau,....Tapi best dapat lepak dengan semua,..... alang ngan suami,... adik dgn cikaro,... angah still single,... then Mr Fiance boleh x sampai sebab tertido,.. boleh macam tue,... hurrmmm !!! tapi Mr. Fiance datang masa kita orang nak berkarok,... !!! Gara2 tggu ujan redha, kita org makan2,... Mr. Fiance boleh terlelap,... sampai call2 mmg x angkat lerrrrrrrrrr.....

 








* Pagi ahad kena bangun pagi lagikk,.. sebab nak g Seminar...owh,dapat tido 2jam jerk.!!

* Picture load nanti eh, nak buat keje jap .

* alah,.. picture banyak dalam camera alang.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah